Avida

Om Avida

Avida är ett finansbolag på den svenska kreditmarknaden som är verksamt sedan år 1983. Bolaget erbjuder ett brett utbud av finansiella lösningar och tjänster för både privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Avida har sitt huvudkontor i Stockholm samt tre filialer i Oslo och Helsingfors, de har cirka 100 anställda.

Avida är riktat till företag som behöver finansiera en växande verksamhet genom enkla, innovativa och moderna lösningar. Avidas mål är att jobba för att skapa nöjda kunder genom kompetenta medarbetare och innovativt tänkande. När du ansöker om företagslån hos Avida genom KOMPAR har du en klar överblick på hela ansökningsprocessen via deras bekväma onlinetjänst.

Ansök om lån

Med Avida och våra andra långivare


kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Väljer själv om rak amortering eller annuitetslån
  • Tydliga omkostnader
  • Löptid upp till 60 månader

Villkor:

  • Verksamhetens bransch spelar ingen roll
  • Företaget ska vara kreditvärdigt
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten får innehas

Mer om Avida

Avida erbjuder finansieringslösningar till företagare i form av företagskredit och factoring. En företagskredit hos vida via KOMPAR är en snabb lösning för att ditt företag ska kunna göra nödvändiga investeringar. Företagsfinansiering i form av företagskredit är ett smidigt sätt för att företagets tillväxtplaner ska träda i kraft.

När ditt företag ansöker om en företagskredit hos Avida kan du ansöka om lån mellan 30 000 upp till 1 000 000 kr. Löptiden kan man välja själv och den brukar vara mellan 12 - 60 månader.  Det är endast aktiebolag som kan ansöka om företagslån hos Avida genom KOMPAR. Ett annat grundläggande villkor är att företagets och din privatekonomi måste vara god och utan skulder.  Avida ställer ej krav på lång ekonomisk historik i samband med en låneansökan utan väljer att fokusera sig på företags framtida potentiella tillväxt. I de fall då Avida är osäkra på ditt företags återbetalningsförmåga kan de kräva en personlig borgensman. En låneansökan bearbetas omgående och efter ett godkänt beslut betalas pengarna ut inom cirka 2 bankdagar till ditt konto. Avida är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Avida.

Kundtjänst och utbetalningar

Avida tar ut en avgift  för administration som genomförs. Kostnader som kan tillkomma är aviseringsavgift (60 kr), inkassokostnad (180), förseningsersättning (450 kr), betalningsföreläggande (380 kr), betalningsföreläggande - utlägg (300 kr) och KFM verkställighet (600 kr).

Utbetalningen sker snabbt efter beviljat lån. Generellt är utbetalningen gjord inom 1-2 bankdagar. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

När du som företagare ansöker om företagslån hos Avida kan du ansöka om lån mellan 30 000 upp till 1 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 12 - 60 månader.

Ansökan är snabb och enkel och du som företagare väljer helt själv om lånet ska ha rak amortering eller annuitetslån.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022