Balanzia

Om Balanzia

År 2016 startades Balanzia som en bifirma till bolaget GCC Capital AB med en målsättning att erbjuda ett större utbud av finansieringsmöjligheter till både företag och konsumenter i Sverige och Finland. Teamet på finansbolaget Balanzia jobbar helhjärtat för att hjälpa företag inom olika branscher och privatpersoner med att få rätt finansiering.

Balanzia är för dig som är i behov av rörelsekapital och vill ha ett modernt alternativ till storbankerna. De erbjuder finansiella tjänster med engagerade handläggare, personlig service och en rättvis bedömning.

Ansök om lån

Med Balanzia och våra andra långivare


kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Betalningsanmärkningar accepteras om företaget har god kreditvärdigheten
 • Upp till 60 månader i löptid
 • Inga dolda avgifter
 • Inga extra kostnader vid återbetalning i förtid

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos Balanzia är:
  - Enskilda företag (EF)
  - Aktiebolag (AB)
  - Handelsbolag (HB)
  - Kommanditbolag (KB)
 • Bolaget måste ha funnits i minst 6 månader
 • Minsta omsättning bedöms individuellt

Mer om Balanzia

Balanzia erbjuder individuell kreditbedömning med företagslån upp till en miljon kronor för företagare. Samtliga företagstyper registrerade i Sverige (enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag och aktiebolag) är välkomna att ansöka om företagslån hos Balanzia via KOMPAR. Inga lösenavgifter tillkommer vid tidigare betalningsmöjlighet och inga dolda avgifter. Balanzia erbjuder en flexibel löptid på 6-60 månader och en ränta mellan 0,70 – 3,50% månatligen.

Ett annat krav vid låntagning är att bolaget som ansöker måste ha funnits i minst sex månader. Krav på minsta omsättning bedöms individuellt av Balanzia. Ett bokslut krävs samt en lämplig kreditvärdighet. Ansökan om företagslån kan endast göras av VD eller annan firmatecknare. Betalningsanmärkningar är inget hinder vid en ansökan, betalningsförmåga bedöms individuellt. Ditt företags ansökan om företagslån hanteras omgående och efter ett beviljat beslut betalas pengarna ut inom 1 till 2 bankdagar till ditt konto.

Balanzia är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Balanzia.

Kundtjänst och utbetalningar

Utbetalningen sker snabbt efter beviljat lån. Generellt är utbetalningen gjord inom 1 - 2 bankdagar. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Hos Balanzia kan du som företagare ansöka om företagslån upp till 1 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 6 - 60 månader. Räntesatsen är mellan 0,7 % till 3,5% månatligen och bestäms individuellt vid varje ansökan.   

Vid ansökan behöver Balanzia tillgång till företagets resultat- och balansräkning samt en kortfattad beskrivning om vad företaget tänkte använda pengarna till.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022