Möt KOMPARs samarbetspartners

Kompar affärspartners
7/10/2021

Kompar jobbar endast med seriösa långivare av företagslån. Vårt nätverk av samarbetspartners växer ständigt så att vi kan ge dig de bästa villkoren på företagslån, och så att ditt företag kan fortsätta växa. I det här inlägget kan du läsa mer om tre av våra partners, deras bakgrund och de lån som du kan få från dem. Läs mer här!

Jämför företagslån helt kostnadsfritt

Låna upp till 7 miljoner kronor

Jämför företagslån

Jämför +20 långivare & banker

Bäst villkor med flera erbjudanden

Välj bäst företagslån

Låna upp till 7 miljoner kronor

Snabb ansökan - företagslån inom 24 h

Endast en UC registreras

Endast en UC registreras

Kompar erbjuder kostnadsfri rådgivning

företagslån ränta

Välj bäst företagslån

Välj det lån som passar ditt företag bäst, oavsett om det är räntan, amorteringen eller något annat

Fyll i din ansökan nu

Ferratum Business

Ferratum Group är en internationell aktör inom utlåning till konsumenter och små och medelstora företag. Ferratum grundades år 2005 med huvudkontor i Helsingfors och har snabbt expanderat till 25 länder i Europa, Afrika, Syd- och Nordamerika samt Sydostasien.

Som en pionjär inom digital och mobil finansiell teknik ligger Ferratum i framkant av utvecklingen av digitala banker. Ferratums mobilbank lanserades 2016 och är en innovativ plattform för mobilbanker som erbjuder en rad produkter, inklusive realtidsbetalningar och överföringar - allt i en enda app. Lösningen finns för närvarande på fem europeiska marknader. Ferratum har mer än två miljoner aktiva och befintliga kunder.

Ferratumkoncernen är noterad på Frankfurtbörsen (FRU). Mer information finns på www.ferratumgroup.com.

Typ av lån - Företagslån

Lånperiod - upp till 24 månader

Högsta lånebelopp - 2 000 000 kronor

Marginalen bank

Marginalen Bank är en svensk bank som erbjuder finansiella tjänster till privat- och företagsmarknaden. Banken bildades 2010 i samband med Marginalens köp av Citibanks svenska konsumentverksamhet. Till privatpersoner erbjuds privatlån, betalnings- och kreditkort samt olika former av sparkonto. För företagskunder erbjuds produkter som företagslån, factoring, leasing och bankkonton.

Marginalen Bank är en del av Marginalen-koncernen och är ett dotterbolag till ESCO Marginalen AB. Huvudkontoret ligger i Stockholm och koncernen har cirka 600 anställda. VD och grundare till Marginalen Bank är Ewa Glennow.

Bankens sparkonto är täckta av statens insättningsgaranti. Marginalen Bank tilldelades Privata Affärers pris för årets lönekonto 2014. År 2017 fick Marginalen Bank priset "Sveriges mest nöjda privatkundskunder" i kategorin privatlån på svenska kvalitetsindexet (SKI). Marginalen Bank är ISO-certifierad och en extern revisor ser till att alla dess tjänster uppfyller kraven i ISO 9001.

Typ av lån - Företagslån

Låneperiod - från 24 upp till 60 månader

Högsta lånebelopp - 5 000 000 kronor

OPR Finance

OPR-Finance AB är ett svenskt bolag som är auktoriserat av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. Ägare är OPR-Finance Oy, med huvudkontor i Helsingfors, som sedan starten 2005 har hjälpt över 300 000 företag och privatpersoner med finansiering i flera europeiska länder. Förutom konsumentkrediter och företagsfinansiering erbjuder OPR-Finance Oy betalningslösningar för onlinebutiker och en innovativ investeringstjänst för privata investerare. OPR-Finance har cirka 500 000 kunder. Förutom i Finland så är företaget aktivt i Sverige, Danmark, Tjeckien och Nederländerna.

För företagskunder erbjuder OPR lån under namnet OPR Företagslån. Det är en kortfristig finansieringsform för små och medelstora företag.

Typ av lån - Företagslån

Låneperiod - upp till 18 månader

Högsta lånebelopp - 500 000 kronor

Kompar affärspartners
138an Group AB ©2021