företag
8/1/2020

Sluta slösa tid och få snabb finansiering!

För i princip alla egenföretagare är ordspråket “tid är pengar” självklart. Varje minut räknas när du driver eget bolag. Och det är viktigt att ha tidaspekten i åtanke när du överväger finansieringsalternativ och kortfristiga lån för att hjälpa ditt företag i en period då det är i behov av finansiering - till exempel för inköp av varulager, ny utrustning, utbetalning av löner eller andra ändamål som ett resultat av företagets behov.

Att gå till banken

Minns du ditt senaste besök på ett bankkontor för att diskutera företagslån eller något annat ärende gällande ditt bolag? Du blev förmodligen ombedd att sätta dig ned och vänta på en bankanställd. En halvtimme senare och du har fortfarande inte fått hjälp. Var du där vid fel tidpunkt under dagen så kan väntetiden mycket väl varit en timme. 


Vem har tid att driva ett eget företag?

Dokument, och fler dokument. När du äntligen fått möjlighet att prata med en bankman, så så har du förhoppningsvis med dig alla nödvändiga certifikat, kvitton, skattedeklarationer osv. Det är nämligen en hög sannolikhet att du kommer behöva dessa dokument när du fyller i en låneansökan på ett bankkontor.


Medan du väntar...

Medan du väntar på att få presentera ditt bolag och diskutera lånealternativ kollar du troligtvis på din telefon för att hålla dig uppdaterad om något skett på mailen eller om någon kund har hört av sig. I en tid då det mesta kan lösas med hjälp av en mobiltelefon är det logiskt att egenföretagare ska kunna söka ett företagslån via just sin telefon.

Valet är ditt

Tack vare Kompar kan du ansöka om ett företagslån via din telefon eller dator. Vi vet om att det är en dynamisk process att driva ett företag, medan traditionella banklösningar ofta är för komplicerade och tröga för att möta dagens affärsbehov. Vi har skapat Kompar för att stödja företag som ditt genom att förenkla processen kring företagslån, så att du får tillgång till bäst finansiering när du behöver det.

Förenklad ansökan

Kompar hjälper företag med en förenklad ansökan om företagslån. Våra låneansökningar sker online via din mobiltelefon eller dator, så att ni slipper onödigt köande och pappersarbete. Hela ansökningsförfarandet tar mindre än 1 minut och du får erbjudanden från upp till 17 banker och långivare inom 24 timmar. Du kan låna upp till 5 000 000 kronor och pengarna betalas ut till ditt konto samma dag.