KOMPARs mission och mål

Kompar logo
7/10/2021

Lär känna KOMPAR - ett företag som kommer att ändra förutsättningarna för finansiering av små och medelstora företag. Här kan du läsa mer om vad vi gör och vad vår målsättning är.

Jämför företagslån helt kostnadsfritt

Låna upp till 7 miljoner kronor

Jämför företagslån

Jämför +20 långivare & banker

Bäst villkor med flera erbjudanden

Välj bäst företagslån

Låna upp till 7 miljoner kronor

Snabb ansökan - företagslån inom 24 h

Endast en UC registreras

Endast en UC registreras

Kompar erbjuder kostnadsfri rådgivning

företagslån ränta

Välj bäst företagslån

Välj det lån som passar ditt företag bäst, oavsett om det är räntan, amorteringen eller något annat

Fyll i din ansökan nu

Vad är KOMPAR för något?

KOMPAR är ett snabbväxande och innovativt företag inom fintech branschen grundat av en grupp erfarna entreprenörer som är brinner för ekonomi och digitalisering. Vårt delade intresse och samtidigt passion för företagande driver oss till att hjälpa små- och medelstora företag att utvecklas genom att ge dem möjligheten att välja bäst alternativ för att finansiera sin verksamhet. Kort sagt - egenföretagare och företagande ligger oss varmt om hjärtat!

Vad det är som behövs finansieras skiljer sig ofta väldigt mycket från fall till fall, alla företag har väldigt olika behov och förutsättningar. Ibland behöver likviditeten förbättras, i andra fall behövs moms och skatter betalas. Nya tillväxtmöjligheter kan behövas finansieras, man kanske behöver köpa in nya verktyg, maskiner, anställa ny personal. Vi är medvetna om att varje företag är unikt, därför vill kunna ge dig möjligheten att kunna jämföra olika låneerbjudanden. Vi vill att du alltid ska ha möjligheten att välja bland de bästa företagslånen som finns på den svenska marknaden.

Allt detta är möjligt med hjälp av våra samarbetspartners, som är de bästa långivarna i form av banker och finansbolag på den svenska marknaden. Alla våra långivare är registrerade hos Finansinspektionen och bedriver seriös utlåning på den svenska marknaden. Ditt företags säkerhet är en prioritet för oss och antalet långivare på vår plattform ökar kontinuerligt, vilket ger dig ett brett utbud och alternativ för att hitta  det bästa företagslånet för just ditt företags situation.

Vad är det som gör just oss unika?

Vi förstår att varje företags situation behöver en alldeles unik lösning, därför erbjuder vi ett så brett utbud med erbjudanden för företagslån genom vår ansökan, som är helt kostnadsfri och tar endast ett par minuter att fylla i! Inom 24 timmar får du erbjudanden från långivarna och kan välja det företagslån som passar er bäst. Om du inte är säker på vilket slags företagslån du ska välja kan du alltid prata med en av våra professionella rådgivare. De är utbildade och erfarna inom området och hjälper och vägleder dig gärna för att få det bästa och mest lämpliga företagslånet för just dig. Tjänsten är dessutom helt gratis och det är enbart en UC förfrågan på företaget som registreras i samband med ansökan! 

Våra mål och vår mission

Vårt kall och hjärtefråga är att hjälpa små och medelstora företag att utvecklas, bli starkare bland sina konkurrenter, effektivare och innovativa. Genom att ge dem en möjlighet att välja ett företagslån som är skräddarsytt för just deras unika behov. Vårt mål är att tillhandahålla den bästa finansierings standarden för ditt företag. Marknaden för företagslån förändras ständigt och vi på KOMPAR vill förändras tillsammans med den. Vi tror att dessa förändringar kommer att skapa bättre tillvägagångssätt för små och medelstora företag att söka företagslån!

Om du behöver få det bästa företagslånet för ditt företag, fyll i en kort ansökan på vår hemsida och utveckla din företagsverksamhet!

Kompar logo
138an Group AB ©2021