Kompar logo
8/1/2020

KOMPARs mission och mål

Vi vill presentera er KOMPAR - ett företag som kommer att ändra förutsättningarna för finansiering av små och mellanstora företag. Här kan du läsa mer om vad vi gör och vad vår målsättning är.

Vad är Kompar?

Kompar är ett snabbväxande företag inom fintech grundat av en grupp erfarna entreprenörer som är brinner för ekonomi och digitalisering. Vårt delade intresse och passion för företagande driver oss till att hjälpa små- och mellanstora bolag att utvecklas genom ge dem möjligheten att välja bäst alternativ för att finansiera sin verksamhet.

Vad det är som behövs finansieras skiljer sig ofta väldigt mycket från fall till fall. Ibland behövs likviditeten förbättras, i andra fall behövs moms och skatter betalas, nya tillväxtmöjligheter tas till vara på genom att köpa in nya verktyg och maskiner, alternativt genom att anställa ny personal. Vi förstår att det skiljer sig åt och vet att i de allra flesta kan finnas ett alternativ som passar ett företag och dess situation bättre än det man ursprungligen tänkt. Vi vill att du alltid ska ha möjligheten att välja bland de bästa företagslånen som marknaden kan erbjuda.

Allt detta är möjligt genom våra samarbetspartners, vilka är de bästa långivarna på den svenska marknaden. Alla våra långivare är registrerade hos Finansinspektionen och bedriver seriös utlåning. Ditt företags säkerhet är en prioritet hos oss och antalet långivare på vår plattform ökar kontinuerligt, vilket ger er fler och fler alternativ till att hitta bäst företagslån för just er situation.

Vad gör oss unika?

Vi förstår att varje företags situation behöver en unik lösning, så vi ger de bredaste alternativen till företagslån genom vår ansökan, som bara tar en minut att fylla i! Inom 24 timmar får du erbjudanden från långivarna och kan fritt välja det företagslån som passar er bäst. Om du inte är säker på vilket lån du ska välja kan du alltid prata med en av våra rådgivare. De är utbildade och erfarna inom området som hjälper dig att få det bästa och mest lämpliga affärslånet för er situation. Tjänsten är dessutom helt gratis! 

Våra mål och vår mission

Vårt kall är att göra små och medelstora företag starkare, mer effektiva och innovativa genom att ge dem möjlighet att välja. Vårt mål är att tillhandahålla den bästa finansieringsstandarden för företag. Marknaden för företagslån förändras ständigt och vi på KOMPAR vill förändras med den. Vi tror att dessa förändringar kommer att skapa bättre tillvägagångssätt för små och medelstora företag att ta affärslån!


Så om du behöver få det mest lämpliga affärslånet för ditt företag, fyll i en ansökan på vår hemsida och få ditt företag att växa med oss!