Collector Bank

Om Collector Bank

Collector Bank matchar lånet med företagets behov så att verksamheten kan fortsätta växa utan begränsningar.

Uppläggningsavgiften för lånet är på 895 kr och lånet amorteras med rak amortering. Om verksamheten behöver låna mer än 1 500 000 kr erbjuder Collector Bank lån med högre belopp där krav om säkerhet från kund efterfrågas.

Collector Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Collector Bank.

Ansök om lån

Med Collector bank och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Löptid upp till 36 månader
  • Säkerhet först vid lån över 1 500 000 kr
  • Individuell bedömning vid räntesättning, årsränta från 7,95%

Villkor:

  • Uppläggningsavgift 895 kr
  • Företaget får inte ha några betalningsanmärkningar

Mer om Collector bank

Collector Bank är en relativt ny och “ung” bank i Sverige, registrerad som bankrörelse sedan år 2015. Själva bolaget Collector grundades dock redan år 1999 vilket ger en 20 års lång erfarenhet inom kreditmarknaden i Sverige. Från början drev bolaget en verksamhet som specialiserade sig främst på så kallade nödlidande krediter. Under årens lopp har Collector Bank utvecklat sin produktportfölj och erbjuder ett brett urval av olika finansiella tjänster för både privatpersoner och företag. Collector Bank har dessutom en gedigen erfarenhet inom kommersiella fastigheter och fastighetslån. De är väletablerade på den svenska marknaden med tjänster inom fastighetsbelåning främst riktad till tillväxtstäder som Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen. Låneperioden för fastighetslån är tre månader upp till tre år med en årsränta på 8-12 %.

Företagsfinansiering erbjuds i form av till exempel:
- Företagslån/krediter
- Betalalternativ inom e-handel eller butiker
- Factoring

Collector Banks främsta målsättning är att hjälpa småföretag att växa och utvecklas, därför erjuder de ett särskilt tillväxtlån. Företagslånet är avsett för företagare som driver sina verksamheter i minst 1 år. Tillväxtlånet omfattas av en EU-garanti från EIF, Europeiska Investeringsfonden. Collector Bank matchar och anpassar lånet till företagets behov, så att verksamheten kan fortsätta växa utan några som helst begränsningar. 

Uppläggningsavgiften för företagslånet är 895 kr med en individuell räntesättning och årsränta från 10,5 %. Lånet har en rak amortering på 12 till 36 månader. Om företag behöver låna mer än 1 500 000 kr erbjuder Collector Bank lån med högre belopp där krav om säkerhet från kund efterfrågas.

Collector Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som potentiell låntagare känna dig trygg när du ansöker om företagslån hos Collector Bank.

Kundtjänst och utbetalningar

Ansökan om företagslån hos Collector Bank är digitalt och processen går snabbt. Efter beviljat lån sker utbetalning till företagskontot inom 0 till 3 bankdagar. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Collector Bank erbjuder företagare tillväxtlån som möjliggörs med EU-garanti från Europeiska Investeringsfonden. Du som företagare kan ansöka efter företagslån om 100 000 - 1 500 000kr. Om du skulle behöva ett större lån erbjuder Collector Bank högre belopp mot att kunder med säkerhet.

Löptiden för lånet är mellan 12-36 månader och amorteras med rak amortering. Räntesatsen bedöms individuellt och är från 7,95% i årsränta. Uppläggningsavgiften är alltid 895 kr.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022