DBT

Om DBT

Finansbolaget DBT grundades år 2017 med en målsättning att skapa bättre tillväxtförutsättningar för svenska små och medelstora (SME) företag.

DBT arbetar för att få företag att växa genom att underlätta för små och medelstora bolag att hitta rätt finansiering utan långdragna och jobbiga bank processer. Dessutom är DBT den enda privata långivaren på den svenska kreditmarknaden som har fått Europeiska Investeringsfondens stöd inom ramen för InnovFin SME Guarantee Facility.

Andra bolag som har erhållit det här stödet från EIF är enbart statligt finansierade aktörer såsom Exportkreditnämnden (EKN), Svensk Exportkredit (SEK), ALMI och Stiftelsen Norrlandsfonden.

Ansök om lån

Med DBT och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Slipp långdragna bankprocesser
  • Lån upp till 30 000 000 kr
  • Löptid upp till 60 månader
  • Snabb utbetalning

Villkor:

  • Välkomna företag att ansöka lån hos DBT är:
    - Aktiebolag (AB)
  • Verksamheten ska ha funnits i mer än 2 år
  • Bolaget ska ha ett positivt kassaflöde

Mer om DBT

DBT erbjuder företagslån mellan 3 till 30 miljoner kr med en effektiv ränta på 5-9% utan övriga avgifter. DBT erbjuder följande finansieringslösningar till företagskunder:

- Förvärvslånet avsett för kunder som vill förvärva en etablerad verksamhet med hjälp av företagsköp. Lånet kan användas för att täcka hela eller en del av köpet.

- Tillväxtlånet är en flexibel och skräddarsydd lösning som riktar sig främst till företagare och entreprenörer som har drivit sina bolag i ett par år och vill expandera.

- Likviditetslånet är ett bra alternativ för företag som önskar en längre återbetalningstid. De lånade pengarna från likviditetslånet kan ägnas till valfritt ändamål, till exempel löpande kostnader eller nödvändiga inköp.

Det är endast svenskregistrerade aktiebolag (AB) som kan ansöka om företagslån hos DBT genom KOMPAR. Ett annat grundläggande villkor är att företaget som ansöker ska ha varit verksamt i mer än 2 år och ha ett stabilt kassaflöde. En låneansökan bearbetas omgående och efter ett godkänt beslut betalas pengarna ut inom cirka 1 bankdag till ditt konto.

Kundtjänst och utbetalningar

Utbetalningen sker snabbt efter beviljat lån. Generellt är utbetalningen gjord inom 1 bankdag. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

När du som företagare ansöker om företagslån hos DBT kan du ansöka om lån mellan 3 000 000 upp till 30 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 12 - 60 månader.

DBT erbjuder ett enkelt och transparent företagslån utan extra kostnader och med en bra ränta. Räntan är effektiv och ligger mellan 5% upp till 9%.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022