Om Kompar

Kompar startades av en grupp entreprenörer med erfarenheter inom både företagande och finansiering. Detta gör att vårat team själva har upplevt behovet av en enkel och snabb tjänst som hittar de bästa finansieringsvillkoren. Vi förstår att finansiering av ett bolag är viktigt, men att kärnverksamheten är mycket viktigare och därför bör få majoriteten av företagares uppmärksamhet.
Tillsammans har vårat team med bakgrund från företagand och finansiering därför byggt en tjänst som hittar bäst villkor för dig, utan att du behöver lägga ner någon avsevärd tid, så att du som företagare kan fokusera på det du gör bäst. Att driva och växa ditt bolag.

Vi har återkommande sett hur företag betalar för mycket och måste acceptera oförmånliga villkor i brist av tid att hitta den bästa finansieringslösningen. Kompar har därför designat en lösning som tillåter företagare att vara i kontakt med en partner och samtidigt få erbjudanden från ett flertal banker, factoringbolag och kreditinstitut. Att den dessutom är gratis att använda för dig som företagare är bara en bonus.

Vårt mål är att ge er den bästa möjliga upplevelsen i jakten på rätt finansiering och kommer fortsätta att lyssna lyhört till er feedback samt jobba hårt för att göra det möjligt.

Vad som driver oss framåt

Vi har skapat en organisation byggd på en enkel logik: om våra kunder är nöjda med våra tjänster så kommer våra affärer ta hand om sig själva. Våra grundvärderingar tar sig därför uttryck i vad vi har som mål att hjälpa våra kunder med.

Rätt lösning för varje bolag

Alla bolag är unika och så är även deras finansieringsbehov och möjlgheter. Bäst lösning för respektive kund helt enkelt.

Transparens i alla erbjudanden

För att ge våra kunder rätt beslutsunderlag så måste vi förstora det finstilta och förtydliga oklara villkor.

Förenklandet i processen

Att söka finansiering är krångligt och det är ofta inte tydligt hur går tillväga. Vi brinner för att göra det enkelt för våra kunder.

En effektiv kundupplevelse

Våra kunder har begränsatt med tid varför vi måste se till att våra tjänster kan användas på minsta möjliga tid.

3 enkla steg för att få det bästa lånet

Fyll i ansökan på under 1 minut
Fyll i en kort ansökan med era kontaktuppgiter och information om era lånebehov. Ansökan tar mindre än en minut att fylla i, sker online och tjänsten är kostnadsfri.
Jämför erbjudanden från flera långivare och hitta bäst villkor
Baserat på dina uppgifter skickar vi en ansökan till de långivarna vi jobbar med. Dessa återkommer till oss inom 24 timmar med erbjudanden, varpå vi tar kontakt med dig för att presentera förslagen.
Välj vilket lån du vill ha (om du vill) och få utbetalningen om 24h
Det slutgiltiga beslutet om att gå vidare med ett företagslån är helt och hållet ditt. Våra rådgivare finns med genom processen för att stödja er och svara på frågor. Väljer ni att inte gå vidare kostar det självklart inget.

KOMPARs Partners