företagskredit

Bäst villkor med flera erbjudanden

företaglån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

lån till företagare

Kostnadsfri rådgivning

Om Promentor finans

Promentor finans brinner för att tillhandahålla företag kapital inom några dagar med en ränta företagen med marginal klarar av. Promentor finans erbjuder idag lån upp till 20 miljoner med löptider upp till 24 månader.

Låneansökningar ska genomföras från svenska aktiebolag. 

Promentor finans är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Promentor finans.

Ansök om lån

Medoch våra andra långivare

Bank Id

Fördelar:

Villkor:

Kundtjänst och utbetalningar

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Promentor finans erbjuder idag företagslån upp till 20 000 000 miljoner. När du som företagare ansöker om lån hos Promentor finans är det viktigt att påvisa en god återbetalningsförmåga samt en fullgod säkerhet som motsvarar lånets totala belopp.

Vanliga säkerheter för de krediter Promentor finans erbjuder är pant i fast egendom, borgensman, företagsförteckning samt pant i aktier.

Prissättningen är individuell och grundar sig på företagets kreditvärdighet. Löptiden som erbjuds är upp till 24 månader. 

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble