Om Promentor Finans

Promentor Finans AB är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder konsumentkrediter samt finansiella tjänster, såsom företagslån och fakturaköp, vilka gör svenska företag effektivare och stabilare. Bolaget som är en del av Serafimgruppen, startades år 2004, verkar i hela Sverige och har huvudkontor i Stockholm.

Bolaget tar emot låneansökningar från svenska aktiebolag och erbjuder flexibla lånevillkor med en skräddarsydd ränta.

Förutom företagslån erbjuder Promentor Finans även fakturaköp som innebär att bolaget köper dina fakturor, vilket kan frigöra tid och stärka er likviditet.

Ansök om lån

Med Promentor Finans och våra andra långivare

Bank Idkompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Företagslån upp till 20 000 000 miljoner
 • Olika typer av säkerhet accepteras

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos Promentor finans är:
  - Aktiebolag (AB)
 • God återbetalningsförmåga
 • Fullgod säkerhet som motsvarar lånets totala belopp:
  - Pant i fast egendom
  - Borgensman
  - Företagsförteckning
  - Pant i aktier

Mer om Promentor Finans

Promentor Finans är en av de långivare på marknaden som erbjuder företagslån på stora belopp, upp till 20 miljoner. När du som företagare ansöker om företagslån hos Promentor Finans är det viktigt att presentera en god återbetalningsförmåga samt en säkerhet som motsvarar lånets totala belopp.

Vanliga säkerheter som används för företagslån som Promentor Finans erbjuder är pantsättning i fast egendom, företagsförteckning, borgensman och pant i aktier. Prissättningen är självklart individuell och baseras på företagets kreditvärdighet. Den erbjudna löptiden är vanligtvis upp till 24 månader.

Kundtjänst och utbetalningar

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Promentor finans erbjuder idag företagslån upp till 20 000 000 miljoner. När du som företagare ansöker om lån hos Promentor finans är det viktigt att påvisa en god återbetalningsförmåga samt en fullgod säkerhet som motsvarar lånets totala belopp.

Vanliga säkerheter för de krediter Promentor finans erbjuder är pant i fast egendom, borgensman, företagsförteckning samt pant i aktier.

Prissättningen är individuell och grundar sig på företagets kreditvärdighet. Löptiden som erbjuds är upp till 24 månader. 

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020