Resurs Bank

Om Resurs Bank

Resurs Bank är ett dotterbolag till Resurskoncernen som finns verksam i hela Norden. Idag har Resurs Bank över 5,7 miljoner kunder och erbjuder finansiella lösningar till både företag och privatpersoner.

Resurs Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som lånar känna dig trygg när du ansöker om lån hos Resurs bank.

Ansök om lån

Med Resurs bank och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Lån upp till 1 000 000 kr
  • Löptid upp till 60 månader
  • Snabb behandling och utbetalning

Villkor:

  • Välkomna företag att ansöka lån hos Resurs bank är:
    - Aktiebolag (AB)
  • Företaget måste även vara registrerat för F-skatt
  • Bolaget ska helst ha ett bokslut

Mer om Resurs Bank

Resurs Bank grundades år 1977 och har idag över 700 i Sverige, Norge, Finland och Danmark och har huvudkontor i.Resurs bank erbjuder företagslån för ditt företag med flexibla löptider och konkurenskraftiga räntevillkor. Långivaren erbjuder mindre och större företagslån till alla aktiebolag som planerar en rejäl investering men bistår även med lösningar för mindre belopp med snabba handläggningstider. Efter att ansökan har godkänts har du redan pengarna på kontot nästa dag. Alla ansökningar om företagslån bedöms individuellt så att de kan anpassas till kundernas unika förutsättningar och behov. Resurs Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Resurs Bank.

Kundtjänst och utbetalningar

Resurs Bank jobbar för att kunna bistå med en snabb utbetalning till företagare. Varje dag görs utbetalningar och beroende på vilken bank företaget ha tar det i genomsnitt 1-3 dagar inna pengarna är synliga på företagskontot.

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

När du som företagare ansöker om företagslån hos Resurs Bank kan du ansöka om lån mellan 100 000 upp till 1 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 12-60 månader.

Resurs bank kräver alltid borgen i form av verklig huvudman i bolaget.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022