Erbjud era kunder säljfinansiering

Som komplement eller helhetslösning

Bäst villkor för dina kunder

Vi jämför räntor, lånebelopp och löptid från 17 olika banker för att hitta de bästa möjliga villkoren för din kunds unika situation.

Ansök på 1 min - finansiering inom 24 h

Vi skickar ansökningarna medan du fokuserar på ditt företags affär. Inom 24 h har ni fått erbjudanden - helt kostnadsfritt.

Behåll kontroll över kundrelationen

Vi förstår att kundrelationer är viktiga. Välj om du föredrar att skicka information till kunden själv eller om du vill att vi gör det.

Skapa ett konto på 2 minuter erbjud era kunder finansiering upp till 5 miljoner kr

✔ Bäst villkor - från flera långivare
✔ Ansök på 1 min - lån inom 24h
✔ Behåll kontroll över kundrelationen

Skapa ett konto

Säker hantering av data enligt branschstandard

För nya och begagnade produkter

Nya produkter

Vid försäljning av nya produkter använder sig återförsäljare av Kompars lösning för att erbjuda finansiering av den första förhöjda hyran eller som delfinansiering.

Begagnade produkter

För begagnade produkter, där leasing ofta inte finns som alternativ, använder återförsäljare Kompars lösning för att kunna erbjuda sina kunder finansiering av hela köpet.

Som komplement eller helhetslösning

För dig som redan erbjuder en finansieringslösning

Samarbetar du redan idag med ett finansieringsbolag kan Kompar hjälpa de kunder som inte kan få finansiering via ert nuvarande samarbete, alternativt för att finansiera den första förhöjda hyran. Kompar samarbetar med 17 banker och möjligheterna för att hitta finansiering ökar.

För dig som ännu inte erbjuder dina kunder säljfinansiering

Att erbjuda sina kunder finansiering kan öka din försäljning med upp till 25% då kunderna inte behöver ha likvida medel för köpet. Att ha Kompar som partner ökar möjligheterna till att din kund får finansiering till rätt villkor då vi granskar större delen av lånemarknaden

Hur det fungerar i tre enkla steg

1. Fyll i ansökan för din kund på under 1 minut

Fyll i en kort ansökan med kundens företagsuppgifter och finansieringsbehov. Ansökan tar mindre än en minut att fylla i och sker helt online.

2. Jämför erbjudanden från flera långivare och hitta bäst villkor

Få in det första erbjudandet efter bara någon minut. Väntar du i 24 timmar har alla erbjudanden kommit in från upp till 17 banker. Du kan därefter välja att presentera erbjudanden för din kund, dela länken till kund eller överlåta denna process till oss.

3. Sälj produkten och få provision

Efter ett utbetalt lån får du din provision utbetald. Oavsett om kunden går vidare med ett lån eller inte är vår tjänst alltid kostnadsfri för dig som partner.

Vanliga frågor & svar

Vem kan låna?

Alla bolag (aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag, kommanditbolag, osv.) kan söka företagslån via KOMPAR, oavsett storlek eller ålder.

Vad är räntan?

Räntan är individbaserad. Vi tar in ränteförslag från upp till 17 banker och presenterar dem online via vår portal, sedan kan din kund välja det erbjudande som passar dem bäst.

Är det säkert att söka lån?

Säkerhet är vår högsta prioritet på KOMPAR och vi säkerställer att all data hanteras på ett konfidentiellt sätt. Vi är skyddade av certifikat och all vår data är krypterad. Endast behöriga personer har tillgång till datan.

Vilka är KOMPARs partners?

Vi jobbar med flera olika kreditgivare för att kunna hitta bäst villkor för ert företagslån. Våra partners är registrerade hos finansinspektionen och lägger stor vikt vid att bedriva seriös långivning.

Ett urval av våra samarbetspartners

Vi hjälper dig!

Fyll i ditt telefonnummer så kommer en av våra rådgivare att ringa upp dig.

Tack! En av våra rådgivare kommer att ringa upp dig snart!

Vänligen fyll i ditt telefonnummer för att bli uppringd av en av våra rådgivare.