Om Toborrow

Toborrow är ett finansbolag som är verksamt på kreditmarknaden sedan år 2014, de riktar sina finansieringsmöjligheter främst till småföretagare. Toborrow har över 5000 långivare, kreditgivare och andra banker registrerade på sin plattform. Bolaget har sitt kontor i Stockholm, men bedriver hela sin verksamhet digitalt.

Toborrow erbjuder finansiering oavsett storlek med god ränta på kapitalet genom sitt investerarnätverk. Finansiering hos Toborrow sker genom investerare. Långivare och låntagare sammanförs på plattformen för att erbjuda en bättre lösning än traditionella storbanker. Toborrow fungerar som admin och tillhandahåller långivare och låntagare med korrekta lånehandlingar och kontroller.

Ansök om lån

Med Toborrow och våra andra långivare

Bank Id


kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Unik långivare med en kreativ lösning
 • Snabb utbetalning

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos Toborrow är:
  - Aktiebolag (AB)
 • En omsättning på minst 1 miljon
 • Företaget måste ha ett befintligt bokslut
 • Fullgod säkerhet, låntagaren kan välja mellan:
  - Pant i fast egendom
  - Borgensåtagadne
  - Företagshypotek
  - Pant i aktier
  - Moderbolagsborgen
 • Verksamheten ska ha ett godkänt kreditbetyg enligt UC
 • Effektiv årsränta från 4%

Mer om Toborrow

Toborrow erbjuder företagslån på upp till 2 miljoner kronor och låneperioden kan variera från 3 till 36 månader och amorteringstakten kan vara antingen 0%, 50% eller 100%. Utbetalning kan redan ske samma dag som ansökan om företagslån har skickats in via KOMPAR. Låneansökan hos Toborrow via KOMPAR handläggs inom 24 timmar. Toborrow har som krav att endast svenskregistrerade aktiebolag kan lämna en låneansökan om företagsfinansiering.

Andra villkor som Toborrow ställer i samband med låntagning är att ett företags omsättning ska överstiga 1 miljon kronor.

Verksamheten ska även ha varit gång och drivas på ett genomtänkt och hållbart sätt. Dessutom måste minst ett bokslut presenteras av bolaget i låneansökan. De säkerheter som krävs av Toborrow i samband med låntagning är borgensåtaganden, företagshypotek eller pant i form av aktier. Borgensåtagande kan lämnas av en privatperson till hela det lånade beloppet, även moderbolag kan gå i borgen för företagslånet. Företagslånet kan återbetalas när som helst utan några extra kostnader. Toborrow är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Toborrow.

Kundtjänst och utbetalningar

Efter att företags lånets belopp uppnåtts kan du som företagare välja att bevilja lånet till aktuell ränta eller vänta tills auktionstiden gått ut. Därefter skapas ett låneerbjudande till låntagaren som kan avslås eller godkännas. När du godkänt lånet skapas ett låneavtal och en uppläggnings avgift tas ut. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila
info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Toborrow erbjuder lån upp till 5 000 000. Återbetalningstiden är upp till 36 månader och avgör ränta avgifter till Toborrow. Upp till 12 månader är avgiften 3 % av lånebeloppet. 12 - 24 månader är avgiften ytterligare 1 % av lånebeloppet och 24-36 är avgiften ytterligare 1 % av lånebeloppet. Räntan anges som årsränta. Varför räntan ökar med löptiden beror på administrativa kostnader. 

Du kan när som helst hos Toborrow betala tillbaka hela lånet utan extra kostnad.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2020