företagskredit

Bäst villkor med flera erbjudanden

företaglån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

lån till företagare

Kostnadsfri rådgivning

Om Toborrow

Toborrow erbjuder verksamheter finansiering oavsett storlek med god ränta på kapitalet genom sitt investerarnätverk.

Finansiering på Toborrow sker genom investerare. Långivare och låntagare sammanförs på plattformen för att erbjuda en bättre lösning än traditionella banker. Toborrow fungerar som admin och tillhandahåller långivare och låntagare med alla korrekta lånehandlingar och kontroller. 

Toborrow är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Toborrow.

Ansök om lån

Med Toborrow och våra andra långivare

Bank Id

Fördelar:

Villkor:

Kundtjänst och utbetalningar

Efter att företags lånets belopp uppnåtts kan du som företagare välja att bevilja lånet till aktuell ränta eller vänta tills auktionstiden gått ut. Därefter skapas ett låneerbjudande till låntagaren som kan avslås eller godkännas. När du godkänt lånet skapas ett låneavtal och en uppläggnings avgift tas ut. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Toborrow erbjuder lån upp till 5 000 000. Återbetalningstiden är upp till 36 månader och avgör ränta avgifter till Toborrow. Upp till 12 månader är avgiften 3 % av lånebeloppet. 12 - 24 månader är avgiften ytterligare 1 % av lånebeloppet och 24-36 är avgiften ytterligare 1 % av lånebeloppet. Räntan anges som årsränta. Varför räntan ökar med löptiden beror på administrativa kostnader. 

Du kan när som helst hos Toborrow betala tillbaka hela lånet utan extra kostnad.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble