Startup företag med innovativa konsulttjänster - rekommenderar Kompar som en pålitlig aktör gällande finansering. Personligt bemötande och skräddarsydda erbjudanden är en stor fördel.

Chris Jones

Finansiering anpassat till våra behov

Träffa en av våra kunder som genom Kompar fått hjälp att hitta finansiering till sitt företag. Möt startup företaget som sysslar med att erbjuda innovativa digitala konsultjänster till sina kunder.


Hur hittade ni Kompar?

Vi hittade nog Kompar genom sociala medier det vill säga facebook. Vi hade det rätt tufft under pandemin och testade med vår egen bank, som tyvärr ej var villiga att erbjuda lån till en startup som oss. Då beslutade vi att testa Kompar och se vad de kunde erbuda.

Hur gick hela ansökningsprocessen?

Det var mycket enklet och framför allt snabbt. Kompar hjälpte till med allt från början till slut, hjälpte till att fylla i ansökan, svarade på alla frågor och funderingar i samband med just vår situation! Hela processen gick snabbt och dessutom fick vi tips om att lägga upp så mycket underlag som möjligt redan från början, det vill säga balans och resultaträkning.

Är du nöjd med kontakten som du har med långivarna?

Kontakten var smidig och jag blev kontaktad av långivaren redan samma dag som jag valde ett erbjudande genom Kompar. Så det är ett jättestort plus, eftersom jag redan direkt fick all information gällande processen samt kunde sedan ställa frågor om avtalet och villkoren för lån.

För vilket ändamål sökte du företagslån, vad tycker du om de låneerbjudanden som du fick av oss?

Vi sökte extra medel till nödvändiga och planerade investeringar för att kunna möta våra kunders behov efter pandemin. Vi behövde anställa mycket mer personal samt investera i nya digitala verktyg som vi ville bygga. Det bästa med Kompar var att vi kunde följa erbjudanden som vi fick från bankerna och finansbolagen online samt ha en bra överblick och sedan jämföra vilket som var billigast eller vilken löptid som passade just vår situation

"Kompar finns alltid till hands i fall vi behöver en ny finanseringslösning."

Hur kan vi hjälpa dig?