Vi brinner för
företagande

Kompar grundades med målsättningen att hjälpa små och mellanstora företag i Sverige, då egenföretagare både är hjärtat och själen i vårt lands ekonomi. I och med att vi har vår bakgrund inom finansiering så blev det ett naturligt område att börja med.

+20

Långivare & banker

+1 000

Företag hjälpta

48 000 kr

Sparat i snitt per hjälpt kund
OM KOMPAR

En tjänst byggd av företagare  & specialister inom finansiering.

Kompar startades av en grupp entreprenörer med erfarenheter inom både företagande och finansiering. Vi har själva  upplevt behovet av en enkel och snabb tjänst som hittar de bästa finansieringsvillkoren. Vi förstår att finansiering av ett bolag är viktigt, men att kärnverksamheten är mycket viktigare och därför bör få majoriteten av företagares uppmärksamhet. Tillsammans har vårat team med bakgrund från företagande och finansiering därför byggt en tjänst som hittar bäst villkor för dig, utan att du behöver lägga ner någon avsevärd tid, så att du som företagare kan fokusera på det du gör bäst. Att driva och växa ditt bolag.

Vi har återkommande sett hur företag betalar för mycket och måste acceptera oförmånliga villkor i brist av tid att hitta den bästa finansieringslösningen. Kompar har därför designat en lösning som tillåter företagare att vara i kontakt med en partner och samtidigt få erbjudanden från ett flertal banker och långivare. Att den dessutom är gratis att använda för dig som företagare är bara en bonus.

Vårt mål är att ge er den bästa möjliga upplevelsen i jakten på rätt finansiering och kommer fortsätta att lyssna lyhört till er feedback samt jobba hårt för att göra det möjligt.

MÖT NÅGRA AV VÅRA RÅDGIVARE

Med fokus på ert bästa

När du gör en ansökan hos Kompar får du en personlig rådgivare som du kan höra av dig till om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper er gärna oavsett om ni vill ta ett företagslån eller inte.

Låt oss hjälpa dig med att
finansiera din tillväxt

Ansök