Vi brinner för företagande

KOMPAR hjälper egenföretagare att hitta bäst företagslån

Kontakta oss
+200%
Tillväxt
Registrerade hos
FinansInspektionen
+5000
Företag hjälpta
En enklare lösning till företagslån
En enklare lösning till företagslån

Kompar grundades med målsättningen att hjälpa små och mellanstora företag i Sverige.  

Genom att hjälpa egenföretagare med finansiering främjar vi hela landets ekonomi, samtidigt som vi ger våra kunder den bästa möjliga upplevelsen i jakten på rätt finansiering. Vi har återkommande upplevt hur företag betalar för mycket till oförmånliga villkor i brist på tid att hitta det bästa företagslånet.

Därför har vi utvecklat en lösning som tillåter företagare att vara i kontakt med en oberoende part (det vill säga oss på Kompar) och samtidigt få erbjudanden från ett flertal banker och långivare. Hela ansökan sker online och våra experter är alltid tillgängliga för att besvara våra kunders frågor. Allt detta för att småföretag ska kunna fokusera sin kärnverksamhet och inte behöva tänka på finansiering.

Vår historia
Vår historia

Kompar startades av en grupp entreprenörer med erfarenheter inom både företagande och finansiering.

När vi drev våra tidigare företag upplevde vi svårigheten i att hitta rätt företagslån för våra verksamheter. Räntor som publicerades på vissa långivares hemsidor stämde inte överens med den faktiska räntan vi blev erbjudna och det skilde sig åt i hur den räknades fram och kommunicerades. Det var dessutom tidskrävande att sätta sig in i hur villkoren mellan de olika företagslånen skilde sig åt. Slutsatsen var att det borde finnas en bättre lösning för att hitta det bästa företagslånet. Sagt och gjort så startade vi Kompar, så att andra småföretagare inte ska behöva ha samma ineffektiva och tidskrävande upplevelse som vi hade. 

Sedan vi startade Kompar har vi hjälpt tusentals företag med att hitta rätt finansiering för deras verksamheter och behov. Vi ser fram emot att fortsätta denna tillväxtresa tillsammans er - vare sig ni vill använda vår tjänst, vill låna ut pengar eller samarbeta med oss.

Hur kan vi hjälpa dig?
Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är en oberoende expert som hjälper dig och ditt företag få tag på den finansieringen som du behöver - oavsett varför du behöver finansieringen.

Genom att låta flera banker och finansbolag lägga bud för att få erbjuda dig ett företagslån så kan vi säkerställa att du får bäst villkor. När de lagt sina bud hjälper vi dig att jämföra villkoren och välja det alternativ som passar dina behov bäst. Ansökan sker helt och hållet online och du har svar inom 24 timmar.

Via Kompar kan du få en transparent överblick av olika alternativ. Då vi inte är anslutna till någon specifik bank eller något specifikt finansbolag så kan du vara säker på att du pratar med en oberoende partner som hjälper dig få bäst lösning för ditt företags behov. Vår tjänst är dessutom helt gratis för dig som företagare, vilket alltid är en bra bonus.

Vill du veta mer om förlagslån?

Majoriteten av alla företag behöver låna från banker och andra finansbolag.

Där av är det otroligt viktigt för egenföretagare att förstå hur företagslån fungerar och vad för information det är en långivare kan komma att fråga efter innan pengar lånas ut. Har du frågor gällande företagslån och hur det fungerar? Läs vår guide där vi svarar vi på frågor om just företagslån.

Våra långivare och banker

Kompar jobbar kontinuerligt med att öka antalet långivare som jämförs för att säkerställa att vi erbjuder bäst villkor för ditt förtagslån. Idag arbetar vi med följande långivare. Naturligtvis är alla registrerade hos Finansinspektionen - även vi.

Sagt om Kompar

Vi på Kompar hjälper tusentals små och mellanstora företaga i Sverige. Här kan du läsa omdömen om Kompar från kunder.

företagslångoogle reviews

Vi är stolta över våra nöjda kunder!

Båtvårdsspecialisten Värmdö

"Jag sökte finansiering till företaget på en av storbankerna för cirka ett år sedan, men fick avslag och då kom jag i kontakt med Kompar som sedan hjälpte mig att hitta ett par företagslån."
företagslån
Victor Chamorro Karlsson
Läs mer

Behöver du hjälp?

Kom i kontakt med oss

Telefon

010 195 68 33

E-post

info@kompar.se

Öppettider

Måndag - Fredag
09:00-18:00
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Möt några av våra rådgivare

Med fokus på ert bästa

När du gör en ansökan hos Kompar får du en personlig rådgivare som du kan höra av dig till om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper er gärna oavsett om ni vill ta ett företagslån eller inte.

Häng med oss!
Facebook logoyoutube logoTwitter LogoLinkedIn logo
företagskrediter rådgivare lån
Våra rådgivare gör allt för att du ska få den finansieringen ditt företag behöver

Fyll i en ansökan
och väx ditt företag idag

Till ansökan
138an Group AB ©2022