Företagslån för byggföretag

Byggföretag och hantverkare behöver ett företagslån som är flexibelt och uppfyller flera behov. Ett företagslån kan användas för att köpa eller hyra ny utrustning, anställa ny personal eller renovera lokaler. För att öka företagets kassaflöde kan ett företagslån vara en bra plan.

Företagslån för byggföretag
 • Agnes Sitarz
  Agnes Sitarz
 • 3
  minuters läsning
 • Senaste uppdatering:
  September 3, 2022

I artikeln kan du läsa om

 • check
  5 saker som vi kan hjälpa med.
 • check
 • check

Varför Kompar?

 • check
  Jämför över 20 olika långivare
 • check
  Personlig rådgiving
 • check
  Enkel ansökan med svar inom 24h!
Ansök nu

Byggföretag och hantverkare behöver ett lån som är flexibelt och möter mångfaldiga behov. Ett sådant lån kan till exempel användas till:

1. Inköp eller leasing av ny utrusning

Ett företagslån kan hjälpa ditt byggföretag att köpa eller leasa maskiner, byggställningar, utrustning. Behöver ditt företag kanske en ny grävmaskin, transportbil eller professionella verktyg? I sådana fall kan ett företagslån vare en utmärkt lösning.

2. Inköp eller renovering av fastigheter eller lokaler

Många byggföretag erbjuder olika renoveringsprojekt det kan vara till exempel takläggning, elarbeten, snickeri, måleri. En del företag inom byggbranschen kan även ha behov av att köpa eller hyra lokal för lager eller kontor.  

3. Anställa ny personal

Kompetent personal och professionella hantverkare är en av de väsentligaste faktorerna för att ta sig an ett nytt renoverings eller byggnadsprojekt. Ett företagslån kan hjälpa dig att anlita och utbilda ett skickligt team av medarbetare för kunna erbjuda dina kunder tjänster av högsta kvalitet.

4. Löner och löpande utgifter

Ett stabilt kassaflöde är viktigt när man driver ett byggföretag, ibland kan det dock vara ansträngande och svårt att betala ut löner i tid eller ha råd med löpande eller plötsliga utgifter. För att öka ditt företags likviditet kan ett företagslån vara en bra plan.

5. Nya uppdrag och projekt

För att ta sig an ett nytt uppdrag eller delta i en budgivning kan extra kapital bli absolut avgörande för att uppnå dina framtida mål. Har ditt byggföretag planer på att växa eller satsa på effektiva marknadsföringsstrategier? Då bör du överväga extra finansiering i form av ett företagslån.Hur kan vi hjälpa dig?