Kompars affärspartners

16/7/2019
Kompar jobbar endast med seriösa långivare av företagslån. Vårt nätverk av samarbetspartners växer ständigt så att vi kan ge dig de bästa villkoren på företagslån, och så att ditt företag kan fortsätta växa. I det här inlägget kan du läsa mer om tre av våra partners, deras bakgrund och de lån som du kan få från dem. Läs mer här!
Se mer

Typer av företagsfinansiering

16/7/2019
Vad är det bästa lånet för ditt företag? Varje verksamhet är unik, men olika organisationer kan ändå ha samma behov. Och behoven tenderar att vara baserade på pengar. Det är välkänt att ett av de mest effektiva sätten att få finansiering för småföretag är att ta ett lån. Men det finns många möjligheter att välja det bästa alternativet för din nuvarande situation eller behov. Idag ska vi ta en närmare titt på typer av företagslån och andra finansieringsalternativ för små och medelstora företag. Låt oss sätta igång.
Se mer

Om KOMPAR

9/7/2019
Vi vill presentera er KOMPAR - ett företag som kommer att ändra förutsättningarna för finansiering av små och mellanstora företag. Här kan du läsa mer om vad vi gör och vad vår målsättning är.
Se mer