Företagslån för transportföretag

Transportföretag behöver ett företagslån som är flexibelt och uppfyller många olika behov. Lånen kan användas för köp eller leasing av nya fordon, reparationer och underhåll. De kan också användas för att hjälpa till att anställa och utbilda ny personal och utöka ditt tjänsteutbud.

Företagslån till transportföretag
 • Agnes Sitarz
  Agnes Sitarz
 • 3
  minuters läsning
 • Senaste uppdatering:
  September 6, 2022

I artikeln kan du läsa om

 • check
  5 saker att använda ett företagslån till inom logistik
 • check
 • check

Varför Kompar?

 • check
  Jämför över 20 olika långivare
 • check
  Personlig rådgiving
 • check
  Enkel ansökan med svar inom 24h!
Ansök nu

Vad kan lånet användas till?

Transportföretag behöver ett företagslån som är flexibelt och möter många olika behov. Ett sådant lån kan till exempel användas till:

1. Inköp eller leasning av nya fordon

2. Reparationer av fordon

3. Fordonsundrehåll

4. Anställning av ny personal

5. Marknadsföring

Ett företagslån kan hjälpa ditt företag inom transport och logistik-branschen att köpa eller leasa bilar, skåpbilar eller lastbilar. Funderar du på att öka ut ditt erbjudande av tjänster och därmed anställa ny personal? I sådana fall kan ett företagslån till transportföretag vara en utmärkt lösning.

Inköp eller leasning av nya fordon

Inköp av nya fordon som skåp- eller lastbilar innebär en stor utgift. Dock är det ofta nödvändigt att investera i nya fordon för att kunna växa verksamheten. I samband med inköpen handlar det ofta om stora summor. Ett företagslån kan till exempel täcka en förskottsbetalning.

Reparationer och fordonsunderhåll

Kontinuerligt underhåll av fordon inom transport och logistikbranschen är a och o för att verksamheten ska rulla på utan uppehåll. Trots förebyggande underhåll kan det ibland krävas att man måste utföra reparationer omedelbart vilket kan vara mycket kostsamt. I sådan fall kan en företagsfinansiering hjälpa dig att täcka utgiften.

Anställa ny personal

Kompetent och professionell personal är en av de viktigaste faktorerna för att kunna ta sig an nya uppdrag och utöka tjänsterna inom transport och logistik. Ett företagslån kan hjälpa dig att anlita och utbilda medarbetare för kunna erbjuda dina kunder tjänster av högsta kvalitet.

Marknadsföring

Har ditt transportföretag planer på att växa för att möta dina kunders behov? En bra lösning kan vara att satsa på effektiva marknadsföringsstrategier. Det kan vara värt att överväga extra finansiering i form av ett företagslån för ditt behov av marknadsföring.

Löner och löpande utgifter

Ett stabilt kassaflöde är viktigt när man driver ett transportföretag. Ibland kan det vara svårt att betala ut löner i tid eller ha råd med löpande och plötsliga utgifter.

Hur kan vi hjälpa dig?