Corpia

Om Corpia

Corpia har funnits på den svenska kreditmarknaden sedan år 2012 och har grundats av ett team som specialiserar sig på innovativa och bekväma finansiella tjänster för just småföretagare I Sverige. Grundarna har en mångårig erfarenhet inom kreditmarknaden och företagande i allmänhet. Corpia har redan förmedlat över 1 miljard kronor till Sveriges småföretagare

Corpia erbjuder en lösning som gör det möjligt för både små och stora bolag att växa sitt potential till fullo med sjyssta och anpassningsbara villkor.

Ansök om lån

Med Corpia och våra andra långivare


kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Aktiebolag välkomna att ansöka
  • Erbjuder lån på upp till 10 000 000 miljoner kr med fastighet som säkerhet
  • Förtids återbetalning möjlig

Villkor:

  • Välkomna företag att ansöka lån hos Corpia är:
    - Aktiebolag (AB) registrerade i Sverige
  • kontoutdrag och/eller uppdaterad resultat- och balansräkning för minst 3 månader tillbaka

Mer om Corpia

Kompar välkomnar företagare att ansöka om företagslån som Corpia erbjuder på upp till 10 000 000 kronor. Du som egenföretagare kan låna till exempel investeringar eller kassaflöde men även andra lånesyften. Löptiden är från 1 till 60 månader. Du har möjlighet att amortera extra eller lösa delar eller hela lånet i förtid. Corpia erbjuder även en stor flexibilitet gällande företagslån och återbetalnigstid och lägger gärna upp en helt skräddarsydd amorteringsplan anpassad till just dina behov. Corpia hjälper gärna till vid fastighetsfinansering och godkänner säkerheter i form av tillgångar som fastighetsinteckning och fastigheter.

Corpia grundades år 2012 och har sedan dess förmedlat över 1,5 miljard kronor till landets småföretagare. De som grundande och står bakom Corpia har en gedigen erfarenhet när det gäller finansering av företag samt företagande i allmänhet.

Corpia gör alltid en individuell kreditanalys av företaget där flera olika faktorer avgör, bland annat använder de sig av Creditsafe. Corpia är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Corpia.

Kundtjänst och utbetalningar

För närvarande är handläggningstiden ca 1-2 dagar från det att Corpia får in en fullständig ansökan till att ett beslut fattas. Varje dag görs utbetalningar och beroende på vilken bank företaget ha tar det i genomsnitt 1-3 dagar inna pengarna är synliga på företagskontot.

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Hur mycket verksamheten kan låna beror på företagets individuella förutsättningar. Framförallt tar Corpia hänsyn till parametrar som berör företagets kreditvärdighet.

Du väljer själv hur länge löptiden för lånet ska vara. Corpia erbjuder mellan 1 - 60 månader. Det krävs ingen särskild säkerhet för att ansöka lån med Corpia. Dock kan företag låna större belopp med säkerheter i form av tillgångar.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022