Aros kapital

Om Aros kapital

Aros Kapital grundades år 2004, bolaget beskriver sig själva som experter inom företagsfinansiering och riktar sina låneerbjudanden främst till små och medelstora företag.

Aros Kapital vill tillhandahålla en långsiktig och effektiv lösning som ska hjälpa företag att utvecklas. Förutom företagslån erbjuder Aros Kapital även Leasing, Factoring  (fakturabelåning och fakturaköp), olika inkasso lösningar, juridisk hjälp och sparkonton. 

Aros Kapital är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Aros Kapital.

Ansök om lån

Med Aros kapital och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Återbetala lånet i förtid utan extra kostnader
  • Snabb hantering och utbetalning
  • Löptid 60 månader

Villkor:

  • Vanliga säkerheter som accepteras av Aros kapital:
    - Personlig borg
    - Företagsinteckning
    - Pant av fastighet

Mer om Aros kapital

Villkoren för företagslån med Aros Kapital anpassas individuellt efter företagets omständigheter och behov. Därför godkänner bolaget flera typer av säkerheter, t.ex företagsinteckningar, pantbrev i fastigheter och borgen. Inga generella beloppsbegränsningar gäller i allmänhet men Aros Kapital gör en grundligt överblick av riskfaktorerna för lånet.

Aros Kapital erbjuder tre stycken företagslån till sina kunder:

Stora Företagslånet: Det är en företagsfinansiering avsedd för de företag som behöver låna belopp på 1 till 50 miljoner kr med en möjlighet till 20 års amortering.

Företagslån Direkt: Är ett företagslån för de bolag som behöver snabb finansiering på mindre belopp, upp till 1 miljon kr. Bolagsformer som kan ansöka om den här typen av företagslån är enskild firma och aktiebolag, personlig borgen krävs samt minst ett bokslut.

Företagslån Direkt med EU-stöd: En finansieringsform för företag som vill låna belopp på upp till 275 000 kr med EU-stöd. Villkoren för den här typen av lån är mer fördelaktiga med lägre ränta och ett borgensåtagande på endast 20% av lånebeloppet. Bolagsformer som kan ansöka om den här typen av företagslån är aktiebolag med högst 9 heltidsanställda. 

Om du bestämmer dig att teckna ett låneavtal med Aros Kapital via KOMPAR betalar du en fast månadsavgift som bestäms enligt storleken på ditt lånebelopp, kreditvärdighet och återbetalningstid. Låntagaren får ofta besked redan samma dag och företagslånet betalas ut till ditt konto inom 24 timmar.

Aros Kapital är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Aros Kapital.

Kundtjänst och utbetalningar

Utbetalningen sker snabbt efter beviljat lån. Generellt är utbetalningen gjord inom 1-2 bankdagar. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila
info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Aros kapital har inga bestämda begränsningar för företagslånets storlek. Allt baseras på en individuell prövning grundat på företagets kreditvärdighet. Generellt kan dock sägas att Aros kapital erbjuder företagslån mellan 30 000 upp till 1 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 12 - 60 månader.

Säkerheter som är accepterade av Aros kapital är flera. Företagsinteckning och pantbrev i fastigheter är några att nämna.  För att sänka priset på lånet godtas även personlig borgen. 

Aros kapital erbjuder ett enkelt och transparent företagslån utan extra kostnader och med en bra ränta. Räntan ligger mellan 7% upp till 24%.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022