Om CrediNord

CrediNord är ett nordiskt finansbolag som är verksamt på kreditmarknaden sedan år 2019, de riktar sina finansieringsmöjligheter främst till småföretagare. CrediNord erbjuder finansiering snabbt och utan onödigt och jobbigt pappersarbete som oftast tar långt tid.

CrediNord är ett stabilt finansinstitut som främst inriktar sig på att hjälpa nordiska små och medelstora företag. Deras företagslån rekommendras för företag som har oväntade likviditetsproblem men även för andra syften och behov.

Ansök om lån

Med CreditNord och våra andra långivare

Bank Id


kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • En långivare med snabb handlägging
  • Snabb utbetalning

Villkor:

  • Alla företagsformer är välkomna att ansöka lån hos CreditNord
  • En omsättning på minst 300 000 kr om året
  • Beslutsfattarna i företaget måste vara bosatta i Sverige
  • Företaget måste ha funnits och verkat i 6 månader eller längre
  • Verksamheten ska ha ett godkänt kreditbetyg enligt UC

Mer om CrediNord

CrediNord erbjuder företagslån på upp till 1 miljoner kronor och låneperioden kan variera från 6 till 18 månader. Utbetalning kan redan ske samma dag som ansökan om företagslån har skickats in via KOMPAR. Låneansökan hos CrediNord via KOMPAR handläggs inom 24 timmar. CrediNord har som krav att endast svenskregistrerade företag som har varit verksamma i minst 6 månader kan lämna en låneansökan om företagsfinansiering.

Andra villkor som CrediNord ställer i samband med låntagning är att ett företags omsättning ska vara 300 000 kr eller mer årligen.

Verksamheten ska även ha varit gång och drivas på ett genomtänkt och hållbart sätt. Företaget som ansäker om företasglån ska ha sitt säte i Sverige och driva sin verksamhet i landet. Utöver dessa krav ska även du som företagare och ägare vara borgensman för lånet. Lån på 250 000 kr eller högre belopp kräver två borgensmän som säkerhet. Företagslånet kan återbetalas när som helst utan några extra kostnader. Toborrow är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Toborrow.

Kundtjänst och utbetalningar

Beslut om lån tas inom en timme från att ansökan har kommit in till CrediNord via KOMPAR. Detta gäller i det fall ansökan och din identitet har verifierats under kontorstid (måndag till fredag mellan klockan 08.00 och 18.00).

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila
info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

CrediNord erbjuder lån upp till 3 500 000 kr. Återbetalningstiden är upp till 18 månader. Du kan när som helst betala tillbaka hela lånet utan extra kostnad.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
Looks like we're having trouble
138an Group AB ©2022