Fedelta

Om Fedelta

Fedelta anpassar företagslånet efter verksamhetens unika behov och förutsättningar. Företagslån beviljas på upp till 1 miljon och företaget kan när som helst återbetala lånet utan att betala för resterande kostnader för lånet.

Låneerbjudandet kommer redan samma dag och utbetalning sker oftast inom 24 timmar efter beviljad låneansökan. Fedelta satsar på att erbjuda en så smidig och användarvänlig process som möjligt.

Ansök om lån

Med Fedelta och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Löptid upp till 36 månader
 • Snabb handläggning och utbetalning
 • Ingen ränta
 • Första månaden är gratis

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos  Fedelta är:
  - Enskilda företag (EF)
  - Aktiebolag (AB)
  - Handelsbolag (HB)
  - Kommanditbolag (KB)
 • Företaget måste presentera god kreditvärdighet
 • Verksamheten får inte besitta några betalningsanmärkningar
 • Inga höga skulder får infinna sig i företaget
 • Företagets företrädare får inte sitta på höga skulder

Mer om Fedelta

Låntagare som ansöker om företagslån får ett snabbt besked ifall deras låneansökan har godkänts eller ej. Själva utbetalningen av pengarna sker sedan omgåend.

Fedeltas grundare har själva drivit företag inom olika branscher under många år, därför har de skapat en verksamhet som riktar sig till företag som ofta hamnar utanför storbankernas ramar och riktlinjer för kreditgivning. Fedelta drivs av bolaget Fedelta Finance AB - en relativt ny verksamhet på kreditmarknaden men som ändå hunnit etablera sig väl sig i branschen. Fedelta Finance AB har sitt huvudkontor i Borås. Entreprenörer och företagare är en väsentlig drivkraft för tillväxt i dagens samhälle, därför vill teamet bakom Fedelta erbjuda flexibla företagslån utan några dolda avgifter för små och nystartade bolag.

Fedelta Företagslån vill vara så tydliga med sina avgifter som möjligt gentemot sina kunder. Låntagare har en stor flexibilitet gällande återbetalningstid och Fedelta är måna om att bistå med ett personligt bemötande.

Företagslån genom Fedelta är räntefria men har dock en fast månadsvis avgift grundad på låntagarens individuella kreditprövning. De som vill ansöka om ett företagslån hos Fedelta måste uppfylla ett par grundläggande krav. Alla verksamma svenska bolagsformer har möjlighet att lämna en låneansökan, låntagaren måste påvisa en god kreditvärdighet och ej ha höga skulder. Fedelta är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Fedelta.

Kundtjänst och utbetalningar

Utbetalningen sker 24 h efter att ansökan blivit godkänd. Beroende på bank kan det ta upp till 1-2 bankdagar innan pengarna finns på företagskontot efter att betalningen skett. 

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Hos Fedelta kan du som företagare ansöka om företagslån mellan 25 000 upp till 1 000 000 kr och alla typer av bolagsform accepteras. Löptiden bestämmer du själv och erbjuds upp till 36 månader. 

Ingen ränta på företagslånet betalas, istället fastställs en bestämd månadskostnad baserad på företagets kreditvärdighet.

Inga andra kostnader eller avgifter tillkommer. Om du väljer att återbetala lånet i förtid tillkommer inga extra kostnader, endast månadskostnaden för den aktuella månaden.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022