Kronan Finans

Om Kronan Finans

Kronan Finans är ett finansbolag med huvudkontor i Landvetter utanför Göteborg. Teamet bakom Kronan Finans är experter på hantering och värdering av kundfordringar. Förutom fakturaköp erbjuder bolaget även finansiella tjänster med en tyngdpunk på tillväxt, lönsamhet och rörelsekapital. Kronan Finans erbjuder möjligheten till investeringar och tillväxt genom att förbättra verksamhetens kredit och öka försäljningen med bättre kreditvillkor.

Kronan Finans är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Kronan Finans.

Ansök om lån

Med Kronan och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

  • Lån upp till 20 000 000 kr
  • Snabb utbetalning
  • Kan erbjuda amorteringsfria lån

Villkor:

  • Företaget måste lämna past i fasta eller finansiella tillgångar

Mer om Kronan Finans

Fördelarna med Kronan Finans är snabba beslut, kundanpassade lösningar och alternativ säkerhet för att öka chanserna för beviljat företagslån.

Du som företagare kan ansöka om företagslån hos Kronan Finans med hjälp av KOMPAR på belopp mellan 1 000 000 upp till 20 000 000 kr. Löptiden kan låntagaren välja själv och är mellan 3 - 18 månader. Kronan Finans erbjuder företagskredit för att möjliggöra för företag att göra investeringar och uppnå önskad tillväxt. En företagskredit öppnar upp ett antal finansieringslösningar som bryggkrediter och kreditramar.

I samband med en ansökan om företagslån ställer Kronan Finans krav på en pantsättning av fasta eller rörliga tillgångar. Ett annat villkor är att företaget som ansöker om lån har minst en personlig borgen. En ansökan om företagslån bearbetas snabbt och smidigt och efter ett beviljat beslut betalas pengarna ut inom ett par bankdagar till ditt konto.

Kundtjänst och utbetalningar

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

När du som företagare ansöker om företagslån hos Kronan finans kan du ansöka om lån mellan 1 000 000 upp till 20 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 3 - 18 månader.

Kronan finans vill se att företagen ha minst en borgen.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022