Qred

Qred förser sina kunder med företagslån utan startavgift, bindningstid eller dolda avgifter. Långivaren Qred har funnits på marknaden sedan 15 år tillbaka. De lånar ut pengar till samtliga bolagsformer som aktiebolag, enskild firma och handelsbolag. Ansökan tar endast en minut och är självklart helt gratis och inte bindande på något sätt. Efter godkänt lån betalas pengarna ut samma dag. Snabbt, smidigt och tryggt. ‍ Qred är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Qred.

compare

Bäst villkor med flera erbjudanden

På Kompar kan du som egenföretagare jämföra företagslån från över 20 olika långivare - både banker och finansbolag.

fast_forward

Snabb ansökan - lån inom 24 h

När du ansöker om ett företagslån via Kompar så fyller du i en kort ansökan på 1 minut. Efter du har fyllt i ansökan har du svar från alla våra långivare inom 24 timmar - ibland inom 30 minuter!

info

Kostnadsfri personlig rådgivning

Under hela processen finns våra rådgivare tillgängliga för att svara eventuella frågor och för att hjälpa dig välja det företagslån som passar ditt företags situation bäst - helt kostnadsfritt.

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Snabb utbetalning samma dag
 • Fakturorna kan betalas med swish
 • Accepterar företag med en eller flera betalningsanmärkningar. Bedömer på individuell återbetalningsförmåga.
 • Helt utan bindningstid

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos Qred är:
  - Enskilda företag (EF)
  - Aktiebolag (AB)
  - Handelsbolag (HB)
  - Kommanditbolag (KB)
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten får innehas
 • Kan du behöva presentera en borgensman som extra säkerhet

Mer om Qred

Kundtjänst och utbetalningar

Utbetalningen sker alltid samma dag som lånet beviljas. Pengarna kommer till företagskontot nästa eller nästkommande bankdag. Sedan sker avbetalning en gång i månaden. Månadsavgiften bestäms alltid individuellt efter företagets kreditvärdighet.

Du kan när som helst välja att betala av hela lånet i förtid och då tillkommer inga ytterligare avgifter. Du kan använda swish vid återbetalning av lånet.

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila
info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

Qred har alltid fasta avgifter som betalas månadsvis, naturligtvis utan dolda avgifter. Hos Qred kan företagare ansöka om företagslån upp till 2 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 6 till 24 månader och är helt utan bindningstid.

Företag med betalningsanmärkningar är välkomna hos Qred. Alla verksamheter bedömt individuellt.

När du som företagare ansöker om företagslån hos Qred kan du behöva presentera en borgensman som extra säkerhet. Qred är en långivare som är flexibel och möter kunders behov på bästa sätt.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Varför ska jag inte vända mig direkt till långivarna?

Det är möjligt.

Men det kostar dig mer tid och pengar. Om du skickar in en ansökan själv kommer långivaren automatiskt att avvisa ansökan via KOMPAR. Vilket är väldigt synd, eftersom vi ofta vet hur vi kan förhandla fram bättre villkor för dig från olika aktörer och inte endast en. Vi sköter helt enkelt förhandlingarna åt dig.

Är det dyrare att ansöka via KOMPAR än att vända sig direkt till långivaren?

Nej, KOMPAR har ingått ett avtal med alla långivare om att räntorna inte får vara högre än när en ansökan lämnas in direkt till dem. Dessutom vet alla finansieringsbolag att konkurrenterna också ger dig ett erbjudande, så räntan måste vara attraktiv för att väljas.

Är det säkert att ansöka om ett lån via KOMPAR?

Din säkerhet är högsta prioritet hos KOMPAR. Vi ser alltid till att all information är krypterad och hanterad på ett konfidentiellt sätt. Endast behörig personal har tillgång till uppgifterna och vi följer alla regler enligt GDPR.

Tar långivarna ut KOMPARs förmedlingskostnader på mig?

Det stämmer att långivarna betalar KOMPAR för förmedling.

Förmedlingskostnaderna överstiger dock inte kostnaderna för förvärv via Google, GoogleAds, affiliate marketing eller någon annan form av marknadsföring. Därför har förmedlingskostnaderna inget inflytande på räntan.

Måste det ske en kreditupplysning?

Ja, det måste ske en kreditupplysning för att ansöka om ett lån för företag. När du gör en ansökan om företagslån via Kompar så registreras det endast en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) på företaget. Om du har en enskild firma eller ett handelsbolag kommer du att få en omfrågandekopia för att känna till vilken information respektive långivare som tagit del. Några av Kompars samarbetspartners använder sig även av Creditsafe, som inte påverkar ditt företags kreditvärdighet.

Hur pass snabbt svarar långivarna på min låneansökan?

Under arbetsdagar föreslår långivaren vanligtvis ett förslag på finansiering inom 24 timmar.

Kommer alla långivare som ni samarbetar med att kontakta mig?

Nej, långivarna kommunicerar till en början endast med KOMPAR. Det är först när du har valt ett erbjudande som du får kontakt med den aktuella långivaren.

Kostar det att använda sig av Kompar?

Nej, att använda sig av Kompars tjänster är helt gratis! Vi får betalt av långivaren för lån som blivit utbetalda till kund, vilket inte påverkar dig som kund på något sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?