Marginalen Bank

Om Marginalen Bank

Marginalen Bank är en väletablerad bank med lönsamma och säkra lösningar. Marginalen är en av dom mest konkurrenskraftiga partners KOMPAR samarbetar med gällande förmånliga avgifter på företagslånet.  

Marginalen Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Marginalen bank.

Ansök om lån

Med Marginalen bank och våra andra långivare

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Fördelar och villkor

En kort sammanfattning om vad detta företag har att erbjuda dig som företagare

Fördelar:

 • Lån upp till 1 000 000 kr
 • Löptid upp till 60 månader
 • Snabb behandling och utbetalning

Villkor:

 • Välkomna företag att ansöka lån hos Marginalen bank är:
  - Enskilda företag (EF)
  - Aktiebolag (AB)
  - Handelsbolag (HB)
  - Kommanditbolag (KB)
 • Företaget måste även vara registrerat för F-skatt
 • Verksamheten har drivit försäljning under minst 6 månader

Mer om Marginalen Bank

Marginalen bank erbjuder flexibla och skräddarsydda företagslån för ditt företag. De erbjuder företagslån vare sig ditt företag befinner sig i en uppstartsfas eller om du är en etablerad företagare som planerar en stor investering.  Marginalen Bank är även den enda svenska bank i Sverige som erbjuder ett urval av företagslån med EU-stöd. Ett sådant  företagslån ger kunder speciellt förmånliga villkor med lägre ränta och krav på säkerheter. Samtliga företagslån bedöms individuellt så att de kan anpassas till kundernas unika förutsättningar. Marginalen Bank erbjuder fyra olika lån för företag: 

Företagslånet: Ett lån för företagare som planera att växa eller utöka sin verksamhet. Behövs det extra finansiering för större investeringar, som till exempel ombyggnad av lokaler, inventarier eller maskiner? Då kan ett flexibelt företagslån med förmånliga villkor vara en god lösning för ditt företag.

Kreatörslånet: Ett lån skapat och avsett för konstnärer och andra yrken och företag inom kulturella verksamheter. Företaget måste ha en kommersiell verksamhet inom KKN (Kulturella och kreativa näringar)

Lilla Företagslånet: Den här formen av företagslån är perfekt för småföretagare som önskar att expandera sina verksamheter. Du kan låna upp till 250 000 kr och företagslånet har en garanti från Europeiska Investeringsfonden, för det här lånet kan du ha en löptid på 4 år.

Uppstartslånet: För företagarna som befinner sig i startgroparna eller de som funderar på att starta eget. Uppstartlånet har ett samarbete med NyföretagarCentrum, vilket innebär ett stöd från den Europeiska Investeringsfonden (EIF).

Marginalen Bank är en verksamhet registrerad hos Finansinspektionen. Därför kan du som låntagare känna dig trygg när du ansöker om lån hos Marginalen Bank.

Kundtjänst och utbetalningar

Marginalen Bank jobbar för att tillhandahålla en snabb utbetalning. Varje dag görs utbetalningar och beroende på vilken bank företaget ha tar det i genomsnitt 1-3 dagar inna pengarna är synliga på företagskontot.

Om du skulle vara i behov av ytterligare kundservice kommer du enkelt i kontakt med KOMPAR  genom att maila info@kompar.se eller ringa kundtjänsten på 010 195 68 33.

Kreditupplägg

När du som företagare ansöker om företagslån hos Marginalen Bank kan du ansöka om lån mellan 100 000 upp till 1 000 000 kr. Löptiden väljer du själv och är mellan 24 - 60 månader.

Marginalen bank kräver alltid borgen.

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022