Enkla företagslån - för alla företag

Enkla företagslån
30/11/2020

KOMPAR är en jämförelsetjänst som specialiserar sig på att bistå med de bästa erbjudandena när det kommer till företagslån som finns tillgängliga på den svenska kreditmarknaden. Företagare ligger oss varmt om hjärtat, därför är vi väl medvetna om att de flesta företag når en sådan punkt under sina karriärer där ett kapitaltillskott behövs. Du som företagare kanske känner att det är dags att investera i nya maskiner, anställa nytt team av personal. Eller så kanske du precis har startat upp ett företag och behöver kapital för att komma igång? Det som är viktigt för både oss och våra kunder är att en låntagning sker snabbt, enkelt och utan onödiga procedurer.

Jämför företagslån helt kostnadsfritt

Låna upp till 7 miljoner kronor

Jämför +20 långivare & banker

Bäst villkor med flera erbjudanden

Låna upp till 7 miljoner kronor

Snabb ansökan - företagslån inom 24 h

Endast en UC registreras

Kompar erbjuder kostnadsfri rådgivning

Välj bäst företagslån

Välj det lån som passar ditt företag bäst, oavsett om det är räntan, amorteringen eller något annat

Fyll i din ansökan nu

Bank id is loading

Vi vet av egen erfarenhet att det tyvärr inte alltid är så enkelt att få företagslån med  rättvisa och lönsamma villkor som ett litet eller medelstort företag. Många storbanker och långivare kräver väldigt ofta att företaget ifråga ska ha varit verksamt under en bestämd tidsperiod. Många ställer dessutom ofta särskilda omsättningskrav för företag som vill ansöka om företagslån. Ovanstående krav ställs för att långivare ska kunna bedöma låntagarens återbetalningsförmåga på ett effektivt sätt. Men det behöver absolut inte vara jobbigt eller tidskrävande att ansöka om företagslån. Genom KOMPAR blir det helt klart enklare, du slipper nämligen att springa runt och boka möten på olika banker. 

Vad kännetecknar ett enkelt företagslån?

KOMPAR gör det definitivt enklare och snabbare för företag och bolag att erhålla rätt företagsfinansiering. Vi är dock inte själva ett finansieringsbolag, utan samarbetar med ett brett nätverk av långivare och banker. Detta gör vi just för att du som företagare ska kunna nå fram till ett så stort antal låneerbjudanden från våra samarbetspartners som specialiserar sig på olika finansieringslösningar för företag. Det som kännetecknar ett enkelt företagslån är att man som företag endast behöver göra en ansökan om lån på vår digitala plattform, men även om du endast gör en ansökan så når den dock fram till samtliga banker och finansbolag som vi samarbetar med. Dessutom sker bara en kreditupplysning med UC när du ansöker om företagslån via KOMPAR. Visst är det smidigt? Du ansöker och tecknar sedan även låneavtalet bekvämt och enkelt med hjälp av ditt BankID. Själva ansökningsformuläret tar endast ett par minuter att fylla i. 

Hur kan man förenkla processen för företagslån?

Det finns ett par saker som man faktiskt kan göra för att göra ansökningsprocessen ännu snabbare och enklare. Att till exempel bifoga aktuella balansrapporter och finansiella resultat i låneansökan direkt ökar chanserna att få fler bud från våra långivare. Dessutom kommer det vara erbjudanden som är skräddarsydda till dina finansiella förutsättningar. Balansrapporter är viktiga eftersom siffrorna från årsredovisningen som finns tillgängliga kan vara från en längre tid tillbaka. Långivarna är intresserade av din nuvarande ekonomiska situation. 

Det är också viktigt att förklara på ett noggrant sätt anledning till varför ditt företag behöver ta ett företagslån. Beskriv gärna lite mer detaljerat hur pengarna är planerade att användas. Kom ihåg att anpassa lånebeloppet i din låneansökan efter ditt bolags omsättning. En regel som man bör ha i åtanke är att man vanligtvis får låna lika mycket som företaget omsätter i månaden. Det kan också vara värt att förbereda 1 borgensman, eftersom de flesta av våra långivare ställer det som krav vid låntagning. Dessutom påskyndar det hela låneprocessen.

Jämför företagsfinansiering med KOMPAR

Vi vill påminna att vår tjänst är helt kostnadsfri och ger dig en möjlighet att ansöka om ett lån till ditt företag och därefter jämföra olika erbjudanden från mer än 20 olika banker och långivare. Vi samarbetar med banker och finansbolag som lånar ut pengar till svenskregistrerade enskilda firmor, aktiebolag, kommanditbolag och handelsbolag. Våra finansiella rådgivare finns till hands för att besvara dina frågor om företagslån. 

138an Group AB ©2020