Företagslån för byggföretag

Skräddarsydda erbjudande för byggförtag

företagskredit

Låna upp till 7 miljoner kronor

företagskredit

Jämför +20 långivare & banker

företagskredit

Snabbt, säkert och utan åtaganden

Fyll i din ansökan nu

kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Företagslån för byggföretag:

Vad kan lånet användas till?

Byggföretag och hantverkare behöver ett lån som är flexibelt och möter mångfaldiga behov. Ett sådant lån kan till exempel användas till:
Inköp eller leasing av ny utrusning

Inköp eller leasing av ny utrusning

Ett företagslån kan hjälpa ditt byggföretag att köpa eller leasa maskiner, byggställningar, utrustning. Behöver ditt företag kanske en ny grävmaskin, transportbil eller professionella verktyg? I sådana fall kan ett företagslån vare en utmärkt lösning.

Inköp eller renovering av fastigheter eller lokaler

Inköp eller renovering av fastigheter eller lokaler

Många byggföretag erbjuder olika renoveringsprojekt det kan vara till exempel takläggning, elarbeten, snickeri, måleri. En del företag inom byggbranschen kan även ha behov av att köpa eller hyra lokal för lager eller kontor.  

Anställa ny personal

Anställa ny personal

Kompetent personal och professionella hantverkare är en av de väsentligaste faktorerna för att ta sig an ett nytt renoverings eller byggnadsprojekt. Ett företagslån kan hjälpa dig att anlita och utbilda ett skickligt team av medarbetare för kunna erbjuda dina kunder tjänster av högsta kvalitet.

Löner och löpande utgifter

Löner och löpande utgifter

Ett stabilt kassaflöde är viktigt när man driver ett byggföretag, ibland kan det dock vara ansträngande och svårt att betala ut löner i tid eller ha råd med löpande eller plötsliga utgifter. För att öka ditt företags likviditet kan ett företagslån vara en bra plan. 

Nya uppdrag och projekt

Nya uppdrag och projekt

För att ta sig an ett nytt uppdrag eller delta i en budgivning kan extra kapital bli absolut avgörande för att uppnå dina framtida mål. Har ditt byggföretag planer på att växa eller satsa på effektiva marknadsföringsstrategier? Då bör du överväga extra finansiering i form av ett företagslån.

Våra kunders framgångshistorier

Ett stort tack Kompar! Jag kände mig lite vilse i djungeln för lån och finansiering, var ska man ens börja och vad ska man tänka på när man ska låna pengar till sitt företag? Jag har ett rätt så nystartat företag inom bygg och transport och behövde kapital för att komma igång. Jag var osäker om jag ens hade någon chans att få ett företagslån. Det visade sig att med Kompar fick jag en hel del erbjudanden och det räckte med att endast göra en ansökan, vilket gjorde att jag sparade en massa tid och pengar! En stor fördel är att tjänsten är gratis!
Axel

Efter att ha varit aktiva på marknaden i cirka 3 år, kände vi att det var dags att utöka våra tjänster och även satsa på lite marknadsföring. Vi ville ta oss an nya uppdrag och projekt, och började därför att kolla vad vi hade för chanser på att få ett företagslån. Jag fick tips om Kompar från en gammal arbetskollega och det visade sig vara en fullträff! Jag fick superbra service hjälp med att jämföra och sedan välja de erbjudandet som passade mitt bolag bäst. Tack vare ett snabbt företagslån kunde jag anlita ett nytt team av hantverkare och köra igång med nya uppdrag! Tackar!
Adam

Vårt renoveringsföretag behövde verkligen en större transportbil, därför började vi fundera på att kanske ta ett litet företagslån. Vi kollade runt lite på nätet efter olika möjligheter och hittade Kompar, där man kunde jämföra flera erbjudanden från flera olika långivare och banker på marknaden. De hjälpte oss med hela ansökningsprocessen, väldigt trevliga och hjälpsamma rådgivare, smidig service! Vi fick dessutom bra villkor och låg ränta.

Jonathan

Ständigt växande i antal samarbetspartners

Ett urval av våra långivare & banker

långivare & banker företagslån
Marginalen Bank
företagslån
CapitalBox
ArosCapital
Capcito
företagslån
Corpia
Fedelta
Froda
Resurs Bank
Mynt
Approva
OPR
DBT
IMH
Kronan
qred
Finly
Uppland kredit
Serafim finans
CrediNord

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022