Företagslån för detaljhandel

Skräddarsydda erbjudande för detaljhandel

företagskredit

Låna upp till 7 miljoner kronor

företagskredit

Jämför +20 långivare & banker

företagskredit

Snabbt, säkert och utan åtaganden

Fyll i din ansökan nu
kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Företagslån för detaljhandel:

Vad kan lånet användas till?

Företag som driver en butik eller affär behöver ett företagslån som är flexibelt och möter mångfaldiga behov för att verksamheten ska vara framgångsrik. Ett sådant lån kan till exempel användas till:
Kortsiktiga lån

Betalningar till leverantörer

Två generella regler gäller

Inköp av lagervaror

lån är helt återbetalt

Hantering av likviditetsproblem och säsongsvaror

lån är helt återbetalt

Marknadsföring

lån är helt återbetalt

Anställning av ny personal

Ett företagslån kan hjälpa ditt företag som driver en butik eller affär att köpa in nya lagervaror och vara väl förberedd inför högsäsongen. Funderar du på att öka ut ditt sortiment av produkter, anställa ny personal eller kanske öppna upp en e-butik? I sådana fall kan ett företagslån vara en utmärkt lösning.
Inköp eller leasing av ny utrusning

Betalningar till leverantörer

Att vara företagare inom handelsbranschen vare sig man driver en traditionell affär eller e-handel är det många bollar som man måste ha koll på: hantera leveranser, kunder, lager, marknadsföring och personal. Ett företagslån kan till exempel täcka en förskottsbetalning till leverantörer.

Inköp eller renovering av fastigheter eller lokaler

Inköp av lagervaror

Välfyllda hyllor och varor som uppfyller kundernas behov är ett måste för att företag inom handelsbranschen ska vara framgångsrika. Det är även nödvändigt för att kunder ska komma tillbaka till just din butik. Rätt företagsfinansiering kan hjälpa dig att täcka utgifter i samband med inköp av lagervaror.  

Anställa ny personal

Hantering av likviditetsproblem och säsongsvaror

Ett stabilt kassaflöde är viktigt när man driver ett företag inom detaljhandeln, ibland kan det dock vara ansträngande och svårt att betala ut löner i tid eller ha råd med löpande eller plötsliga utgifter. Under en högsäsong kanske man dessutom inte har tillräckligt med varor på lager och under en lågsäsong kan man ha svårt att sälja tillräckliga mängder. Ett flexibelt företagslån kan vara ett stort stöd när man blir tvungen att snabbt ta itu med säsongssvackor.

Löner och löpande utgifter

Anställning av ny personal

Kompetent och professionell personal är en av de väsentligaste faktorerna för att kunna ta sig an nya uppdrag och utöka sina tjänster, öppningstider eller öppna fler butiker. Ett företagslån kan hjälpa dig att anlita och utbilda medarbetare för kunna erbjuda dina kunder tjänster av högsta kvalitet.

Nya uppdrag och projekt

Marknadsföring

Har du som butiksägare planer på att växa för att möta dina kunders behov? En bra lösning kan vara att satsa på effektiva marknadsföringsstrategier till exempel online. Det kan vara värt att överväga extra finansiering i form av ett företagslån avsett för ditt behov av marknadsföring.

Våra kunders framgångshistorier

Jag har en medelstor butik sedan ett par år och började bli sugen på att öppna upp fler butiker i andra städer. Tyvärr så hade jag inte så pass stora besparingar på banken. När jag googlade runt och sökte på olika företagslån hittade KOMPAR! Det verkade vara lösning som var värd att testa, man kunde jämföra flera erbjudanden från helt olika långivare och banker på ett och samma ställe. KOMPAR hjälpte mig genom hela ansökningsprocessen. Jag fick ett riktigt bra erbjudande!

Erik

Tack Kompar för er hjälp! Vi har en nystartat butik samt webbshop inom inredningsbranschen. Vi skulle vilja få lite mer fart på marknadsföringen och nå fram till större kundgrupper. Därför började vi att fundera över någon slags finansiering för bolaget, genom KOMPAR fick vi en del intressanta erbjudande på företagslån! En enorm fördel är att man endast behöver göra en låneansökan som är jätteenkel och endast tar ett par minuter att fylla i.

Johanna

På grund av coronakrisen har mitt företag tyvärr det lite tufft på den finansiella sidan, det började saknas medel för att täcka löpande utgifter och antalet obetalda fakturor till leverantörer började att växa....En gammal kompis rekommenderade Kompar och deras kostnadsfria jämförelsetjänst för företagsfinansiering. Själva ansökningsprocessen gick blixtsnabbt och super smidigt, pengarna fanns på kontot redan inom 24h. Tack KOMPAR!

Louice

Ständigt växande i antal samarbetspartners

Ett urval av våra långivare & banker

långivare & banker företagslån
Marginalen Bank
företagslån
CapitalBox
ArosCapital
Capcito
företagslån
Corpia
Fedelta
Froda
Resurs Bank
Mynt
Approva
OPR
DBT
IMH
Kronan
qred
Finly
Uppland kredit
Serafim finans
CrediNord

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022