Företagslån för transportföretag

Skräddarsydda erbjudande för transportföretag

företagskredit

Låna upp till 7 miljoner kronor

företagskredit

Jämför +20 långivare & banker

företagskredit

Snabbt, säkert och utan
åtaganden

Fyll i din ansökan nu
företagskrediter

Bäst villkor med flera erbjudanden

företagskrediter

För ditt företags unika behov

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

Företagslån för transportföretag:

Vad kan lånet användas till?

Transportföretag behöver ett företagslån som är flexibelt och möter många olika behov. Ett sådant lån kan till exempel användas till:
Kortsiktiga lån

Inköp eller leasning av nya fordon

Två generella regler gäller

Reparationer av fordon

lån är helt återbetalt

Fordonsundrehåll

lån är helt återbetalt

Anställning av ny personal

lån är helt återbetalt

Marknadsföring


Ett företagslån kan hjälpa ditt företag inom transport och logistik-branschen att köpa eller leasa bilar, skåpbilar eller lastbilar. Funderar du på att öka ut ditt erbjudande av tjänster och därmed anställa ny personal? I sådana fall kan ett företagslån till transportföretag vara en utmärkt lösning.
leasning av nya fordon

Inköp eller leasning av nya fordon

Inköp av nya fordon som skåp- eller lastbilar innebär en stor utgift. Dock är det ofta nödvändigt att investera i nya fordon för att kunna växa verksamheten. I samband med inköpen handlar det ofta om stora summor. Ett företagslån kan till exempel täcka en förskottsbetalning.

Reparationer och fordonsunderhåll

Reparationer och fordonsunderhåll

Kontinuerligt underhåll av fordon inom transport och logistikbranschen är a och o för att verksamheten ska rulla på utan uppehåll. Trots förebyggande underhåll kan det ibland krävas att man måste utföra reparationer omedelbart vilket kan vara mycket kostsamt. I sådan fall kan en företagsfinansiering hjälpa dig att täcka utgiften.

Anställa ny personal

Anställa ny personal

Kompetent och professionell personal är en av de viktigaste faktorerna för att kunna ta sig an nya uppdrag och utöka tjänsterna inom transport och logistik. Ett företagslån kan hjälpa dig att anlita och utbilda medarbetare för kunna erbjuda dina kunder tjänster av högsta kvalitet.

Marknadsföring

Marknadsföring

Har ditt transportföretag planer på att växa för att möta dina kunders behov? En bra lösning kan vara att satsa på effektiva marknadsföringsstrategier. Det kan vara värt att överväga extra finansiering i form av ett företagslån för ditt behov av marknadsföring.

Löner och löpande utgifter

Löner och löpande utgifter

Ett stabilt kassaflöde är viktigt när man driver ett transportföretag. Ibland kan det vara svårt att betala ut löner i tid eller ha råd med löpande och plötsliga utgifter.

Våra kunders framgångshistorier

Mitt transportföretag behövde en ny lastbil, det var inte så pass enkelt som vi trodde därför började jag att tänka på företagsfinansiering. Jag kikade runt på nätet och hittade KOMPAR! Det verkade vara en bra lösning eftersom man kunde jämföra flera erbjudanden från olika långivare och banker på marknaden. De vägledde mig genom hela ansökningsprocessen och dessutom fick jag bra villkor och låg ränta.

Lukas

Ett stort tack Kompar! Jag har ett rätt så nystartat företag inom transport och logistik och behövde kapital för att komma igång och inhandla ett par begagnade skåpbilar. Tidigare hade jag tyvärr fått avslag av en av storbankerna och jag tvivlade på om jag ens hade en chans att få ett företagslån. Men även som ett nystartat företag fick jag många intressanta låneerbjudanden genom KOMPAR! Ett stort plus är att man endast behöver göra en ansökan om företagslån som tar ett par minuter. Tack ska ni ha!

Ellinor

Jag och min delägare driver ett transportföretag i Skåne, för ett par månader sedan behövde vi en snabb finansiering, ett par av våra lastbilar behövde ersätta vissa dyra delar snabbt. Jag fick tips om Kompar från en kompis som var supernöjd med deras tjänster. Ansökningsprocessen skedde väldigt snabbt och smidigt, pengarna fanns på kontot redan nästa bankdag. Tack KOMPAR!

Mateus

Ständigt växande i antal samarbetspartners

Ett urval av våra långivare & banker

långivare & banker företagslån
Marginalen Bank
företagslån
CapitalBox
ArosCapital
Capcito
företagslån
Corpia
Fedelta
Froda
Resurs Bank
Mynt
Approva
OPR
DBT
IMH
Kronan
qred
Finly
Uppland kredit
Serafim finans
CrediNord

Har du frågor eller funderingar?

Fyll i ditt telefonnummer

Så hör en av våra rådgivare av sig

Thank you! Your submission has been received!
företagslån
Looks like we're having trouble
företagslån
138an Group AB ©2022