Slösa inte mer tid och få ett snabbt företagslån!

Tid är pengar - Det är viktigt att tänka på tiden när du överväger finansieringsalternativ och kortfristiga lån för att hjälpa ditt företag när finansiering behövs. Hur kan man snabba på? Gå snabbare? Outsourca och få saker som lån gjorda utan att slösa din tid?

snabbt företagslån
 • Agnes Sitarz
  Agnes Sitarz
 • 2
  minuters läsning
 • Senaste uppdatering:
  August 22, 2022

I artikeln kan du läsa om

 • check
  Spara tid istället för att gå till banken
 • check
  Snabb ansökningsprocess för företagslån
 • check

Varför Kompar?

 • check
  Jämför över 20 olika långivare
 • check
  Personlig rådgiving
 • check
  Enkel ansökan med svar inom 24h!
Ansök nu

“Tid är pengar” är ett ordspråk som många företagare i affärsvärlden känner till mycket väl. Varje minut räknas när du driver ditt eget företag. Därför är det viktigt att ha tidsaspekten i åtanke när du överväger finansieringsalternativ och kortfristiga lån för att hjälpa ditt företag när det finns behov av finansiering - till exempel för inköp av varulager, ny utrustning, utbetalning av löner till anställda eller andra ändamål.

Att gå till banken

Minns du när du sist var på banken för att till exempel diskutera företagslån eller något annat ärende gällande ditt bolag? Du blev förmodligen ombedd att sätta dig ned och vänta på en bankanställd. Ibland kan scenariot vara att man en halvtimme senare fortfarande inte fått den hjälp man behöver. Ofta är det så att man måste boka in ett möte med en bankman som har hand om just företagslån. Allt det här som vi beskriver leder tyvärr inte mot ett snabbt företagslån...

Det gäller också att hinna till banken innan den stänger för dagen. Dessutom så borde man inte gå till endast en bank, utan jämföra villkor och låneerbjudanden från olika banker på marknaden. Alltså är det något som kräver tid och planering. Vi vet att egenföretagare har ont om tid och ofta jobbar under väldigt varierande arbetstider på dygnet därav vill de ha ett snabbt företagslån.

Vem har tid att driva ett eget företag?

Dokument, och fler dokument. När du äntligen fått möjlighet att prata med en bankman, så så har du förhoppningsvis med dig alla nödvändiga certifikat, kvitton, skattedeklarationer osv. Det är nämligen en väldigt stor sannolikhet att du kommer behöva dessa dokument när du fyller i en låneansökan på ett bankkontor.

Medan du väntar...

Medan du väntar på att presentera ditt bolag och diskutera lånealternativ kollar du troligtvis på din mobiltelefon för att hålla dig uppdaterad om något skett på mailen eller om någon kund eller affärspartner har hört av sig. I dagens digitala samhälle då det mesta kan lösas med hjälp av en mobiltelefon är det logiskt att egenföretagare ska kunna söka ett snabbt företagslån via just sin telefon.

Valet är ditt - snabbt lån

Tack vare KOMPAR kan du ansöka om ett snabbt företagslån via din telefon, surfplatta eller dator. Vi är medvetna om att det är en dynamisk process att driva ett företag, och att traditionella banklösningar ofta är för komplicerade, tidskrävande och tröga för att möta dagens affärsbehov. Vi har skapat Kompar för att stödja företag genom att förenkla ansökningsprocessen för företagslån, så att du får tillgång till bäst finansiering när du behöver det. 

Förenklad ansökningsprocess

Kompar hjälper ditt företag att ansöka om ett snabbt företagslån med en enkel och bekväm  ansökan om företagslån. Du kan enkelt jämföra online via din mobiltelefon eller dator, så att du slipper onödig väntetid och pappersarbete. Hela ansökningsförfarandet tar mindre än 1 minut och du får erbjudanden från upp till 20+ olika banker och långivare inom 24 timmar. Du kan låna upp till 7 000 000 kronor, det är äevn endast en UC förfrågan som registreras på företaget och pengarna betalas ut till ditt konto samma dag. Tack vare KOMPAR kan du jämföra företagslån och få erbjudanden som passar ditt företags behov. Du är även alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail i fall du har funderingar kring företagsfinansering.

Hur kan vi hjälpa dig?