Lär dig om företagsfinansiering & företagslån

Att lära sig mer om företagsfinansiering kan vara svårt då mycket av informationen som är publicerad online är bristfällig och går inte in på djupet ordentligt. Vi vill råda bot på detta och publicera artiklar som kan hjälpa dig att hitta svar på dina frågeställningar och även ge inspiration om andra områden som kan vara värda att tänka över. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer.

Google reviews
Registrerade hos
google reviewsFinansInspektionen

Fyll i din ansökan nu

Bank Id
kompar företagslån

Bäst villkor med flera erbjudanden

sök företagslån

Snabb ansökan - lån inom 24 h

företagskrediter

Kostnadsfri rådgivning

affärsplan
Hur skriver man en affärsplan?

I den här artikeln går vi igenom hur du strukturerar en affärsplan, vilka delar den bör innehålla (marknadsanalys, finansiell planering, konkurrentanalys, osv.) och vilka frågor du bör besvara.

Kreditupplysning
Kreditupplysning - Vem gör det, varför och hur?

Hur fungerar en kreditupplysning och hur länge ligger den kvar? Vi reder ut frågor om hur kreditupplysningar fungerar vid lån, vem som gör det och hur man kan använda det i sitt eget företag.

Ränta vid företagslån
Ränta vid företagslån och företagskrediter

Hur fungerar räntor på företagslån och företagskrediter? Vad skiljer sig åt mellan fast ränta, rörlig ränta och ränta med tak? Och vad bör man tänka på?

personlig borgen
Hur fungerar personlig borgen?

Att gå i borgen för ett företag innebär att en eller flera personer lovar att betala tillbaka en skuld för företaget om detta inte betalar. Vi reder ut de vanligaste frågorna om hur det fungerar med borgen vid finansiering till företag.

Finansiering i olika branscher
Behov av finansiering inom olika branscher

När brukar man egentligen behöva finansiering? Och hur skiljer sig finansieringsbehov mellan olika branscher? Läs mer om hur finansiering för produktionsindustrin, tjänstesektorn, och bolag inom handeln.

138an Group AB ©2020